SVE EMOCIJE STALE U JEDNU REČ! Nakon što je Biković objavio prvu sliku sa sinom reagovala njegova žena: Evo šta je rekla (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

oglasila se

SVE EMOCIJE STALE U JEDNU REČ! Nakon što je Biković objavio prvu sliku sa sinom reagovala njegova žena: Evo šta je rekla (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković postao je otac pre mesec dana, a njegova izabranica Ivana Malić na svet je donela naslednika kom su ponosni roditelji dali ime Vasilije.

Biković je danas na svom Instagramu objavio prvu fotografiju sa naslednikom, a sada je Ivana tu istu sliku podelila na svom profilu.

Miloš Biković
foto: Printscreen

Ona je u opisu napisala: "Ljubav" i uz to je stavila emotikon u obliku crvenog srca.

Inače, Biković je bez majice pozirao sa naslednikom Vasilijem.

- Neke važne stvari - ponosno je napisao glumac, koji je pozirao go do pojasa, dok je beba bila u plišanom odelcetu.

Miloš Biković
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track