MEGAN MARKL I HARI PONOVO PROVOCIRAJU KRALJEVSKU PORODICU? Zbog poslednjih poteza rizikuju da izazovu veliki bes kralja Čarlsa
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

imaće problema zbog ovoga

MEGAN MARKL I HARI PONOVO PROVOCIRAJU KRALJEVSKU PORODICU? Zbog poslednjih poteza rizikuju da izazovu veliki bes kralja Čarlsa

Pop kultura -

Sve što se desi u kraljevskoj porodici privlači pažnju ljudi širom sveta, a naročito ako su glavni akteri princ Hari i Megan Markl.

Megan Markl, princ Hari
foto: RT Youth Power Fund/PLANET / Planet / Profimedia

Njih dvoje pokrenuli su novu veb stranicu pod nazivom "Saseks", što bi moglo da izazove velike probleme i trzavice u kraljevskoj proodici.

Da li će izazvati bes Kralja Čarlsa?

Par je zamenio svoju veb stranicu Arčvel veb-stranicom pod nazivom Sussex.com koja uključuje njihove biografije i listu njihovih nedavnih aktivnosti.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori su upozorili da bi njihova upotreba titule Saseksa i kraljevskog grba u, kako se činilo, komercijalne svrhe, mogla izazvati pritužbe kraljevske porodice.

Problem je u tome što njih dvoje nemaju prava da koriste ove titule otkad su se odrekli svog porekla i kraljevskih preferencija. Podsećamo, ovaj potez uzburkao je svetsku javnost, a čini se da njih dvoje neće prestati sa provociranjem kraljevske porodice.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

- Imaće pravih problema da koriste naslov 'Saseks'. To je kraljevska titula i ako u njoj ima nagoveštaja komercijalizma, ona će se ugasiti. Neverovatno je da ne vide koliko je to neugledno – rekao je izvor za Dejli mejl.

Međutim, izvor blizak paru nije video ništa problematično u tome. - Princ Hari i Megan su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. To je činjenica – rekao je on.

Spekulacije

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pokretanje veb stranice podstaklo je spekulacije da pokušavaju da ožive svoje medijske karijere.

Vest dolazi usred spekulacija da Hari i Megan možda traže nove produkcijske kompanije za saradnju. Njihov ugovor od 18 miliona funti sa Spotifijem je nedavno istekao i bilo je glasina da Netfliks možda neće obnoviti ugovor od 80 miliona funti sa njima.

Megan Markl, prin Hari
foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podrazumeva se da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa koristiti veb lokaciju da podele svoja lična i zvanična ažuriranja.

Podsećamo, situacija u kraljevskoj proodici trenutno je jako napeta, budući da je Kralj Čarls potvrdio da boluje od kancera.

(Kurir.rs/24sata.hr/I.M.)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track