"NIKAD NISAM PLANIRALA DA SE VRATIM BENU" Dženifer Lopez prvi put o pomirenju s Aflekom: Evo zašto su raskinuli ČUVENU VERDIBU
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

OTVORILA SE

"NIKAD NISAM PLANIRALA DA SE VRATIM BENU" Dženifer Lopez prvi put o pomirenju s Aflekom: Evo zašto su raskinuli ČUVENU VERDIBU

Pop kultura -

Dženifer Lopez kaže da zapravo nikada nije planirala da se vrati Benu Afleku nakon njihove propale veridbe 2004. godine.

Tokom gostovanja u australijskom "Kyle and Jackie O Radio Showu", ova 54-godišnja pevačica rekla je da je morala da "spozna sebe" nakon što se slavni par razišao početkom 2000-ih.

Dženifer Lopez
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

- Zaljubila sam se u ljubav svog života ranije u životu, ali iz ko zna kojih razloga, osetili smo potrebu da rastemo i radimo ostale stvari - objasnila je.

- Razišli smo se, dobili decu s drugim ljudima i bili u drugim vezama. Nisam planirala da se vratim njemu - prepričala je Džej Lo.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Lopez i Aflek započeli su vezu 2002, a verili su se kasnije te godine. Međutim, par se razišao 2004, nakon što su godinu pre odložili venčanje.

Slavna Džej Lo se prvo udala za pevača Marka Entonija 2004, a zajedno s njim ima blizance Maksa i Emu, a razveli su se 2014. godine. Aflek je pak bio u braku s Dženifer Garner od 2008. do 2018, a imaju dve ćerke - Vajolet i Serafinu.

Nakon godina razdvojenosti, Lopez i Aflek konačno su se ponovo spojili 2021. i venčali 2022. godine.

Dženifer Lopez
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

- Mislila sam da sam dobro i da volim svoj život, ali smatram da mi se tada zaista otvorio svemir i potvrdio da sam spremna za ono što zaista želim - objasnila je.

- Nisam mogla da verujem, a mislim da nije ni on - rekla je i objasnila da "to nije nešto što su planirali".

- Stvarno smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovo povezali, znali smo da je to to - objasnila je.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez je takođe otvorila priču o tome kako ju je činjenica da je postala mama učinila boljom osobom.

- Otkako su mi se deca rodila, na istinskom sam putovanju - rekla je i dodala da pokušava da bude bolja i shvati sebe, te da bude najbolja osoba koja može kako bi mogla da bude "sjajna mama i izvrstan primer za njih".

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track