BOMBASTIČNA IZJAVA PRINCA HARIJA ŠOKIRALA MNOGE: Otkrio hoće li se viđati sa porodicom u Velikoj Britaniji, a pomenuo i svoju decu
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

iskren

BOMBASTIČNA IZJAVA PRINCA HARIJA ŠOKIRALA MNOGE: Otkrio hoće li se viđati sa porodicom u Velikoj Britaniji, a pomenuo i svoju decu

Pop kultura -

Intervju princa Harija za ABC emisiju "Good Morning America" doneo je niz više nego intrigantnih izjava. Sin princeze Dajane i kralja Čarlsa poručio je da je zahvalan na vremenu koje je proveo sa ocem tokom prošlonedeljnog susreta u Londonu kao i da očekuje da očeva bolest ujedini porodicu.

Pričao je i o tome šta je prethodilo tom sastanku, a otkrio je i svoje želje vezane za britanski dvor.

princ Hari, Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari rekao je da je "uskočio u aivon čim je to mogao", a u Britaniji je bio za manje od 24 sata nakon što je Palata petog februara saopštila da kralj Čarls III boluje od raka. Vratio se u SAD narednog dana.

Voditelj Vil Riv pitao ga je kako prihvata činjenicu da se toliko toga dešava u njegovoj porodici i kako se nosi sa time odakle potiče: "Imam svoju porodicu, kao i svi mi, zar ne? Moja porodica i moj život u Kaliforniji su takvi kakvi jesu. Isplanirao sam druga putovanja koja bi me odvela kroz Britaniju ili natrag u Ujedinjeno Kraljevstvo. Svratiću i viđati svoju porodicu onoliko koliko god budem mogao".

Hari koji će u intervjuu pričati da i o mogućnosti da postane američki državljanin, kao i svom životu Megan Markl u Kaliforniji i o promociji Invictus Games 2025. koje promoviše sa suprugom ovih dana u Kanadi, poslao je na ovaj način određenu poruku mira.

U Britaniji je boravio bez supruge i njihove dece Lilibet i Arčija, a zna se da se nije sreo ni sa princom Vilijamom ni sa Kejt Midlton koja se nakon operacija abdomena 16. januara u privatnoj bolnici u Londonu odmara u Vindzoru. U istoj bolnici operisan je i Čarls III zbog benignog probelma sa prostatom, a tokom lečenja dijagnostikovan mu je kancer. Palata nije otkrila o kojoj vrsti raka je reč, ali je istaknuto da nije u pitanju maligno oboljenje prostate.

Hari je u intervjuu otkrio i ove detalje, a važno je da ne bude razotkrivnja toka razgovora sa ocem, jer je to presudno za njihov odnos, kažu stručnjaci. Kralj se nalazi u Sandringemu, a povremeno će odlaziti u London zbog lečenja i određenih obaveza.

Princ Hari, Megan Markl
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari i Megan nedavno su pokrenuli novi sajt i time kao i promenom prezimena svoje dece izazvali veliki skandal.

Intervju za ABC jeste pozitivan iskorak nakon toga, osim ako ne zasmeta delu britanske javnosti.

U razgoovru sa Vilom Rivom pričao je i o Lilibet i Arčiju, ćerki i sinu koju je dobio u brakus a Megan Markl, rekao je da deca imaju sjajan smisao za humor, da ga zasmejavaju svakog dana kao i neverovatno brzo rastu.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

00:27

Dragana Mirković sa suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track