TEŠKO BOLESNOG GLUMCA IZVEZLI NA BINU U KOLICIMA: Cela sala mu klicala, svi PLAČU zbog snimka koji je obišao planetu (VIDEO)
Foto: Youtube/SkyNewsAustralia

MAJKL DŽEJ FOKS

TEŠKO BOLESNOG GLUMCA IZVEZLI NA BINU U KOLICIMA: Cela sala mu klicala, svi PLAČU zbog snimka koji je obišao planetu (VIDEO)

Pop kultura -

Slavni glumac Majkl Džej Foks izašao je na scenu dodele BAFTA nagrada u Londonu, i dobio stajaće ovacije od cele sale!

Zvezde kao što su Robert Dauni Džunior, Rajan Gosling, Bredli Kuper i Margo Robi ustale su da pozdrave teško bolesnog glumca, koji se duže od 30 godina bori sa Parkinsonovom bolešću.

Majkl Džej Foks (62) na binu je izvezen u kolicima, ali je potom ustao i oslonio se na govornicu, a okupljeni su takođe ustali i pozdravili ga burnim aplauzom.

Glumac kog pamtimo iz serijala "Povratak u budućnost" saznao je da boluje od Parkinsonove bolesti kada je imao samo 29 godina, 1991. godine. Javnosti je saopštio tu vest tek sedam godina kasnije, i od tada se bori da podigne svest o ovoj bolesti.

Na dodelu BAFTA nagrada došao je sa suprugom Trejsi Polan, koja je blistala u dugoj beloj haljini.

Trejsi Polan, Majkl Džej Foks
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Prošle godine, Majkl Džej Foks predstavio je dokumentarac o svojoj karijeri i borbi protiv teške bolesti, "Still: A Michael J. Fox story", koji je bio nominovan za BAFTA nagradu.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

02:20

DAN KADA SAM SAZNALA ZA BOLEST OSTAO JE U STRAŠNOM SEĆANJU Mina u opakoj borbi: Ulazak u veliku bolnicu BIO JE HOROR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track