ŠOK REAKCIJA VIKTORIJE BEKAM NA PITANJE O SINU I SNAJI: Toliko se uspaničila da nije mogla da dođe sebi, počela da se PREZNOJAVA
Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NIJE SPREMNA

ŠOK REAKCIJA VIKTORIJE BEKAM NA PITANJE O SINU I SNAJI: Toliko se uspaničila da nije mogla da dođe sebi, počela da se PREZNOJAVA

Pop kultura -

Viktorija Bekam (49) možda ima mnogo talenata, ali još nije spremna da u svoju biografiju doda titulu bake. Modna dizajnerka se uspaničila kad su je pitali da li je spremna da postane baka tokom nedavnog intervjua za Vogue.

"Isuse! Šta?!", odgovorila je uznemireno. "Mislim da se to još ne dešava, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još ne dešava."

@voguemagazine You can't call her Glam-Ma or preferably Victoria quite yet. In this episode of #TheRunThrough podcast, the designer opens up to #ChloeMalle ♬ original sound - Vogue

Najstariji sin 49-godišnje dizajnerke i njenog supruga Dejvida, Bruklin, u braku je s glumicom Nikolom Pelc (29) od aprila 2022. godine. Njihovo venčanje na kom je bilo 500 zvanica koštalo je basnoslovnih 3,24 miliona evra, ali Nikola nikako nije bila zadovoljna i tokom priprema je promenila čak tri agencije za organizaciju.

Ubrzo nakon njihovog sudbonosnog "da", 24-godišnji mladić izjavio je da želi da ima desetoro dece sa suprugom.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

"Oduvek sam želeo da budem mladi tata", rekao je za Entertainment Tonight. "Voleo bih uskoro da imam porodicu, ali to će biti kad moja žena bude spremna."

Uprkos tome što ne želi mnogo da misli o tome da bi mogla uskoro da postane baka, Viktorija ima ideju kako bi volela da je unuci zovu.

Nikola Pelc, Viktorija Bekam
foto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

"Poslednji put kad sam bila s Anom Vintur, pitala sam je: ‘Kako te zovu unuci?‘ A ona mi je rekla: ‘Ana‘. To mi je vrlo elegantno, pa ću možda i ja ići tim putem", rekla je dizajnerka, ali nije otkrila šta o svemu misli njen suprug.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track