"IZGLEDA SVE LOŠIJE I LOŠIJE" Kralj Čarls viđen u retkom izlasku posle dijagnoze TEŠKE BOLESTI, evo gde je bio (FOTO)
Foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

NE ODUSTAJE OD BORBE

"IZGLEDA SVE LOŠIJE I LOŠIJE" Kralj Čarls viđen u retkom izlasku posle dijagnoze TEŠKE BOLESTI, evo gde je bio (FOTO)

Pop kultura -

Kralj Čarls III i kraljica Kamila prisustvovali su nedeljnoj jutarnjoj službi u crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku. Kralj je boravio na svom imanju u Sandringamu nakon što je objavio dijagnozu raka. Njegovo prisustvovanje službi ukazuje na nastavak njegovih kraljevskih dužnosti uprkos trajnoj borbi s bolešću.

kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karcinom mu je dijagnostikovan nedavno, a javnost je Bakingemska palata odmah obavestila o zloćudnoj bolesti koju monarh ima. Ipak, nisu otkrili o kakvom je raku reč, već samo da se ne radi o raku prostate, što su mnogi mogli da pomisle jer je na lečenju uvećane prostate bio svega par dana pre nego se otkrilo da ima karcinom.

U Saopštenju su pojasnili da su zahvaljujući pretragama koje su uradili lekari tih dana kada je kralj bio na lečenju prostate, zapravo i otkrili da ima rak.

kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

"Kralj je zahvalan svom lekarskom timu na brzoj intervenciji, koja je bila moguća zahvaljujući njegovom nedavnom bolničkom zahvatu. Ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog lečenja i raduje se povratku na javnu dužnost što je pre moguće", istakli su u saopštenju.

kralj Čarls
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

"Ne izgleda mi baš najbolje. Vidi se da je zabrinut. Sigurno je saznao one najgore vesti", "Izgleda sve lošije i lošije", najčešći su komentari koji se mogu pročitati na društvenim mrežama nakon što je nedavno prvi put viđen u javnosti usled teške dijagnoze.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track