ZLATNI PAR HOLIVUDA DRŽI SE NAVIKE KOJU NEMA NIJEDAN DRUGI: Evo zašto njihov brak važi za NAJUSPEŠNIJI u svetu šoubiznisa
Foto: Profimedia

OVO JE TAJNA

ZLATNI PAR HOLIVUDA DRŽI SE NAVIKE KOJU NEMA NIJEDAN DRUGI: Evo zašto njihov brak važi za NAJUSPEŠNIJI u svetu šoubiznisa

Pop kultura -

Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsom, a kog se pridržavaju od samog početka njihove veze i za koje veruju da je ključ njihovog trajanja i stabilnog odnosa.

Dok je razgovarala sa prijateljicom Amber Tamblin u emisiji "Further Ado", Blejk Lajvli je otkrila da su se ona i Rajan dogovorili da nikada ne rade u isto vreme kako bi mogli da posvete pažnju svom privatnom životu i da uvek budu zajedno, bez obzira na lokaciju na kojoj su angažovani.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Ovo pravilo, kako je istakla, omogućilo im je da uvek daju prioritet svojoj vezi.

Iako je priznala da je ponekad bilo teško održavati ovo pravilo, lepa glumica je naglasila da je za to potreban trudi balans. Posebno je istakla izazove koje je imala tokom snimanja serije "Tračara", gde je raspored snimanja bio veoma zahtevan.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Par, koji ima četvoro dece, ranije je govorio o važnosti svoje veze. Rajan je 2019. godine za magazin "People" izjavio da njih dvoje ne snimaju filmove istovremeno kako bi održali stabilnost u porodici. Bez obzira na to gde se nalazili, istakli su da su zajedno kao celina i da to funkcioniše sjajno za njihovu porodicu.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ova otvorena komunikacija i postavljanje jasnih granica u profesionalnom životu su doprineli dugovečnosti i sreći njihovog braka, što je primer za mnoge druge parove u industriji zabave.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track