PRIBIO JE UZ ZID, PA ZASKOČIO KAO DA SU SAMI: Ben Aflek i Džej Lo se DOHVATILI nasred ulice, ljudima NEPRIJATNO dok gledaju slike
Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"UZMITE SOBU"

PRIBIO JE UZ ZID, PA ZASKOČIO KAO DA SU SAMI: Ben Aflek i Džej Lo se DOHVATILI nasred ulice, ljudima NEPRIJATNO dok gledaju slike

Pop kultura -

Objavljene su nove fotografije poznatog para Dženifer Lopez i Bena Afleka. Ovaj put se ne radi o njihovoj svađi u javnosti kao što je to bio slučaj više puta ranije. Poznati supružnici fotografisani su kako se ljube u Kaliforniji. I nisu to bili poljupci kao svaki drugi, već oni prilično strastveni.

Slike su veoma zapažene na Instagramu, komentariše se da je divno videti da ljubav cveta, a odjekuje i ovaj komentar: "Nađite sobu!" Scena je zabeležena prekjuče, usred bela dana i jedna je od najslobodnijih ovog poznatog para, za sada.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek iznenadili su mnoge odlukom 2022. da obnove staru ljubav, a onda i da je krunišu brakom, dva puta - u Las Vegasu pa u Džordžiji. Posle venčanja i tokom medenog meseca u Italiji desili su se novi neočekivani obrti jer večito smrknut glumac i reditelj nije se uklapao sa očekivanjima fanova koji su se nadali da će ga videti u daleko drugačijem raspoloženju.

Situaciju su dodatno zakomplikovale njihove svađe u javnosti, između ostalog i sitne razmirice na crvenom tepihu. Dženifer Lopez je nedavno prokomentarisala to, sa akcentom na (ne)raspoloženju svog muža, tvrdeći da je sa njihovom vezom sve u najboljem redu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je ranije neprijatne momente "peglala" izlivima nežnosti na društvenim mrežama. Novim poljupcima nije prethodila javna svađa, ali je poznati par i te kako svestan da su stalno pod lupom.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track