PETA TUŽBA ZA ZLOSTAVLJANJE PROTIV SLAVNOG REPERA Posle 4 žene, muškarac optužio Pi Didija: "Pipkao me je po intimnim delovima"
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ŽIVELI SU ZAJEDNO

PETA TUŽBA ZA ZLOSTAVLJANJE PROTIV SLAVNOG REPERA Posle 4 žene, muškarac optužio Pi Didija: "Pipkao me je po intimnim delovima"

Pop kultura -

Producent ploča koji je radio sa Šonom Didijem Kombsom je poslednja osoba koja je tužila slavnog muzičara. Pre ponedeljka (26. februara), Didi je bio predmet četiri različite tužbe za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje, silovanje i više različitih tužbi protiv njega. Sada se javio peti koji ga je tužio.

Rodni Džons, takođe poznat kao Lil Rod, tužio je Pi Didija zbog seksualnog napada i uznemiravanja od septembra 2022. do novembra 2023. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao People, Rodni, koji je producirao devet pesama na Didijevom najnovijem delu, "bio je svedok, iskusio i izdržao mnoge stvari koje su prevazišle njegovu ulogu producenta na albumu Love".

Pi Didi
foto: CJ Contino Collection / Everett / Profimedia

U tužbi se navodi: "Za vreme svog života sa gospodinom Kombsom, gospodin Džons je bio žrtva stalnog neželjenog i neovlašćenog pipanja i dodirivanja njegovog anusa od strane gospodina Kombsa."

Rodni je izjavio da mu je bilo neprijatno kada je Didi "šetao okolo go i tuširao se u kabini od providnog stakla", dok su njih dvojica živeli zajedno.

Pi Didi
foto: Profimedia

Druge optužbe u tužbi uključuju Rodnijevu tvrdnju da ga je seksualno zlostavljao rođak Jang Majamija, sa kojim je Didi izlazio u to vreme. Rodni takođe tvrdi da ima snimak na kom "Gospodin Kombs pruža alkoholna pića maloletnicima i seksualnim radnicima u svojim domovima u Kaliforniji, Njujorku, na američkim Devičanskim ostrvima i na Florid"i.

Didijev sin Džastin, njegova šefica osoblja, Kristina Koram, izvršni direktor Universal Music Group Sir Lucian Grainge, i bivši izvršni direktor Motovn Records Ethiopia Habtemariam takođe se navode u tužbi.

(Kurir.rs/ JustJared/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

01:19

MUZIKA ME JE SPASLA OD ULICE I DILOVANJA DROGE! Poznati reper otrkio na šta je ponosan, a šta je MRAČNA STRANA njegove karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track