LENA PESMU ZA PZE POSVETILA MAJCI KOJA JE NEDAVNO PREMINULA: Otac joj je čuveni AKADEMIK, a krstila ju je OVA GLUMAČKA LEGENDA
Foto: screenshot RTS

TAKMIČI SE U FINALU PESME ZA EVROVIZIJU

LENA PESMU ZA PZE POSVETILA MAJCI KOJA JE NEDAVNO PREMINULA: Otac joj je čuveni AKADEMIK, a krstila ju je OVA GLUMAČKA LEGENDA

Pop kultura -

Dobro je poznato da je otac Lene Kovačević čuveni Dušan Kovačević, ali mnogi ne znaju ko je njen kum.

Umetnica Lena Kovačević već godinama je prisutna na domaćoj javnoj sceni kao jedna od najtalentovanijih i najlepših žena koje stvaraju muziku. Ona će se predstaviti i u finalu "Pesme za Evroviziju", a govorila je o tome da je pesmu posvetila svojoj majci Nadi, koja je nedavno preminula.

Nada i Dušan Kovačević imali su predivnu ljubavnu priču, decenijama dugu, a jedan poseban čovek bio je važan deo njihovog života, toliko da su ga odabrali da krsti njihovu ćerku.

Naime, kum Lene Kovačević jeste velikan domaće glumačke scene i čovek koga smo obožavali u brojnim ulogama, a i danas važi za jednog od bardova srpskog glumišta.

Reč je o Bori Todoroviću, a sama Lena je mnogo puta delila njihove zajedničke fotografije i uspomene i isticala da ne prolazi dan nakon njegove smrti da ga ne pomenu.

- Ti si toliko poseban, toliko nedostižan, da mi se dešavalo da ljudi ne veruju da si moj Kum. Jeste...kao...Bora ti je kum. Zamisli..... onda upadneš na moj rođendan sa buketom cveća i napraviš atmosferu da ja od sreće gorim i na svakoj slici pored tebe stojim kao da se srećemo prvi put i ti govoriš najbolje fore ikada. I tako od prvog dana. Nedostaješ nam... svakog dana - napisala je Lena jednom prilikom.

Ona je svojevremeno na Instagramu podelila i detalje i uspomene sa svog krštenja.

- Manastir Vraćevšnica iz 15. veka. Krštenje. Prijatelji, kumovi. Svirka do zore. Drugačije nije moglo. Mama je napravila fotografije koje me i danas podsecaju na naš dan, na veliku ljubav koju imamo i danas. Prošlo je 7 godina i ne postoji dan da nisi sa nama i da te ne spomenemo... Bora bi napravio foru - napisala je Lena.

(Kurir.rs/Glossy/A.G.)

Bonus video:

02:12

ZABORAVILA SAM TEKST PRVE PESME U BEOGRADSKOJ ARENI Pevačica otkrila: Ovo mi je prolazilo kroz glavu, KLATILA SAM SE KAO DETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track