"HARI, GLEDAJ ŠTA PROPUŠTAŠ" Glumica na crvenom tepihu s POTPUNO GOLIM GRUDIMA, nakon MUČNOG RASKIDA rešila da ŠOKIRA (FOTO)
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

NA NEDELJI MODE U PARIZU

"HARI, GLEDAJ ŠTA PROPUŠTAŠ" Glumica na crvenom tepihu s POTPUNO GOLIM GRUDIMA, nakon MUČNOG RASKIDA rešila da ŠOKIRA (FOTO)

Pop kultura -

Kad se filmska redateljka i glumica Olivija Vajld, ujedno i bivša devojka Harija Stajlsa, pojavila na crvenom tepihu modne revije kuće Yves Saint Laurent na Nedelji mode u Parizu, svima je zastao dah. Na sebi je imala potpuno providnu pripijenu majicu bez rukava tako da su joj se bradavice jasno videle ispod delikatne tkanine, piše Daily Star.

Uz smelu majicu je nosila tamnosmeđu kargo suknju s debelim kožnim pojasom, a sve je to upotpunila zlatnim štiklama sa šiljastim vrhom i parom smeđih kožnih rukavica do lakta.

Očekivano, društvene mreže su eksplodirale čim su objavljene prve fotografije, a mnogi su komentarisali da je ovakvo izdanje možda poruka Hariju Stajlsu šta propušta.

Olivija je kasnije obukla vintidž crnu kožnu jaknu uz koju je nosila odgovarajuću torbicu.

Olivija i Hari su raskinuli u novebru 2022, a izvor blizak paru je tada rekao magazinu People: "On je još uvek na turneji i sada ide u inostranstvo. Ona je fokusirana na svoju decu i svoj posao u Los Anđelesu. To je bila zajednička odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji."

Ipak, neki drugi su kasnije rekli kako je Olivija teško podnela raskid: "Imali su nekih problema, ali Olivija je mislila da će se sve rešiti. Razočarana je. To je dosta škakljiva situacija."

U decembru 2023. Olivija je viđena u društvu s filmskim producentom Brajanom Muzerom, ali nije potvrđeno da li su u vezi ili su samo dobri prijatelji. Hari je u međuvremenu počeo da izlazi sa zvezdom "Escape Room-a" Tejlor Rasel.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Olivijina romansa s Harijem nije jedina njena veza o kojoj se puno pisalo. Bila je verena za glumca Džejsona Sudeikisa do 2020. godine, a par je zajedno dobio dvoje dece - sina Otisa Aleksandera i ćerku Dejzi Džozefinu.

Veza se završila u ogorčenoj borbi za starateljstvo, a na kraju je dogovoreno da će Džejson plaćati alimentaciju od 27.500 mesečno, te da će deca biti jednu nedelju kod jednog, a drugu kod drugog roditelja.

(Kurir.rs/ Daily Star/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:29

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja