"SUBOTOM UVEČE - NEDELJOM U CRKVI" Gore mreže zbog Breskvice U MINIĆU: Na PZE zakopčana do grla, a na nastupu GOLE NOGE I TETOVAŽE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

DVE VERZIJE BRESKVICE

"SUBOTOM UVEČE - NEDELJOM U CRKVI" Gore mreže zbog Breskvice U MINIĆU: Na PZE zakopčana do grla, a na nastupu GOLE NOGE I TETOVAŽE

Pop kultura -

Stajling Anđele Ignjatović Breskvice, koja se plasirala u finale Pesme za Evroviziju ne prestaje da biva tema na društvenim mrežama.

Ovoga puta korisnici društvenih mreža uporedili su pređašnje stajlinge mlade pevačice s onim s kojim se predstavila u polufinalu nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji.

evroviyija, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24, Breskvica
foto: Damir Dervišagić

Ne samo da je njena pesma "Gnezdo orlovo" podigla prašinu u čitavom regionu, nego je i njen neobičan stajling u fokusu.

Jedan od tvitova posvećenih Breskvičinom stajlingu nasmejao je mnoge korisnike mreža, a u opisu fotografija stoji: "Subotom uveče - Nedeljom u crkvi". Na obema fotografijama je Breskvica, ali jedna fotografija je s nastupa u klubu, gde je u miniću, dok je druga s polufinala Pesme za Evroviziju, gde je u beloj dugoj haljini, zakopčana do grla.

Ona je na belu haljinu stavila i pojas koji je deo narodne nošnje, a njen nastup su upotpunili i mladići u pozadini koji su lupali tapan i svirali gajde. Mnogi su komentarisali i krila koja je Breskvica nosila kao detalj i smatrali su da treba budu bar malo "veća".

Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica nastupila je u prvom polufinalu Pesme za Evroviziju i plasirala se u finale koje će se prikazivati na prvom programu RTS-a, 2. marta.

(Kurir.rs/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track