SRAMOTAN NAPAD NA BRESKVICU UOČI FINALA: Lažnom porukom pokušavaju da joj smeste! Tvrde da namešta pobedu na Pesmi za Evroviziju
Foto: screenshot RTS

foto

SRAMOTAN NAPAD NA BRESKVICU UOČI FINALA: Lažnom porukom pokušavaju da joj smeste! Tvrde da namešta pobedu na Pesmi za Evroviziju

Pop kultura -

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica plasirala se u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Breskvica važi za apsolutnog favorita, što između ostalog dokazuju i pregledi na Jutjubu, objave po društvenim mrežama i ogromna podrška koju ima - od javnih ličnosti da anonimnih ljudi.

evroviyija, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24, Breskvica
foto: Damir Dervišagić

Upravo zbog toga 48 sati pred finale pojedinci pokušavaju da joj smeste sramotnu priču i plasiraju lažne vesti o njoj. Tako se na društvenoj mreži Iks, odnosno Tviter, pojavila lažna poruka po kojoj bi se dalo zaključiti kako neko navodno organizuje nepoznate ljude da glasaju za nju i za to im plaćaju (?!)

Poruka je izmišljena i ne zna se ko Anđeli radi iza leđa i pokušava da utiče na njen imidž i sami plasman u finalu.

Breskvica
foto: Printscreen

U sramnom pokušaju smeštanja, navodi se da se navodno traže devojke i muškarci koji bi u subotu glasali sa kartica koje bi dobili i za to dobili 2.000 dinara. Profil koji je objavio sramnu poruku, koja je izazvala veliku pažnju, odmah je zaključan - što dovoljno govori o sramnom potezu da se Anđeli smesti afera.

Breskvica je više puta isticala da će se za pobedu boriti ravnopravno, kao i drugi takmičari, isključivo svojom pesmom, glasom i scenskim nastupom.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

00:10

Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track