"BRUKA I SRAMOTA JE VAŠA KOJI OVO RADITE!" Brutalna poruka Breskvice uoči finala o skandalu: Neću se povući i neću ćutati!
Foto: Printscreen/RTS

"BRUKA I SRAMOTA JE VAŠA KOJI OVO RADITE!" Brutalna poruka Breskvice uoči finala o skandalu: Neću se povući i neću ćutati!

Pop kultura -

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica plasirala se u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju", a sada se oglasila na optužbe o navodnoj organizaciji ljudi da glasaju za nju.

- Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu - rekla je Breskvica i dodala:

- Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi.

Breskvica
foto: Printscreen

Breskvica važi za apsolutnog favorita, što između ostalog dokazuju i pregledi na Jutjubu, objave po društvenim mrežama i ogromna podrška koju ima - od javnih ličnosti da anonimnih ljudi.

Upravo zbog toga 48 sati pred finale pojedinci pokušavaju da joj smeste sramotnu priču i plasiraju lažne vesti o njoj. Tako se na društvenoj mreži Iks, odnosno Tviter, pojavila lažna poruka po kojoj bi se dalo zaključiti kako neko navodno organizuje nepoznate ljude da glasaju za nju i za to im plaćaju (?!)

Poruka je izmišljena i ne zna se ko Anđeli radi iza leđa i pokušava da utiče na njen imidž i sami plasman u finalu.

U sramnom pokušaju smeštanja, navodi se da se navodno traže devojke i muškarci koji bi u subotu glasali sa kartica koje bi dobili i za to dobili 2.000 dinara. Profil koji je objavio sramnu poruku, koja je izazvala veliku pažnju, odmah je zaključan - što dovoljno govori o sramnom potezu da se Anđeli smesti afera.

Breskvica je više puta isticala da će se za pobedu boriti ravnopravno, kao i drugi takmičari, isključivo svojom pesmom, glasom i scenskim nastupom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track