OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ KOGA NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Milan je završio težak fakultet, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

IMAJU DVOJE DECE

OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ KOGA NIKAD NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Milan je završio težak fakultet, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta takmičila se u drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju 2024" i plasirala se u finale.

Konstrakta o svom privatnom životu retko govori i trudi se da ga drži daleko od očiju javnosti, te se tako njen muž, arhitekta Milan Đurić, sa kojim ima dvoje dece, nikada nije javno eksponirao.

Konstrakta
foto: Printscreen/RTS

Malo ko zna da je i pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može se naći poneka zajednička fotografija sa decom.

Inače, Konstakta je svojevremeno govorila o majčinstvu u jednom intervjuu za domaće medije.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: ATA images

- U dosadašnjem skromnom iskustvu bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:38

Konstrakta zaplesala uz pesmu Zejna je najbolja, u bekstejdzu zejna napravila ludilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track