KANJE VEST JAVNO NAREDIO KIM DA ISPIŠE DECU IZ ŠKOLE: Bivšoj ženi daje 200.000 dolara za izdržavanje, a sad joj postavio ULTIMATUM
Foto: Shutterstock

EVO ZAŠTO JE TO TRAŽIO

KANJE VEST JAVNO NAREDIO KIM DA ISPIŠE DECU IZ ŠKOLE: Bivšoj ženi daje 200.000 dolara za izdržavanje, a sad joj postavio ULTIMATUM

Pop kultura -

Kanje Vest se javno obratio svojoj bivšoj supruzi i od nje tražio da ispiše decuiz škole.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen bivši suprug, Kanje Vest razveli su se još u novembru 2022. godine, a pitanja oko podele imovine i starateljstva nad njihovo četvoro dece rešena su sudskim putem.

Kanje Vest, Bjanka Censori, Bjanka Ćensori
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tokom brakorazvodnog postupka mediji su preneli da je reper dužan da Kim mesečno daje 200.000 dolara za izdržavanje naslednika.

Kako dele starateljstvo nad svojom decom Nort, Sejnt, Čikago i Psalm, Kanje se sada oglasio na svom Instagram profilu i tražio da ispiše decu iz škole.

- Kim, izvedi moju decu iz "Sijera Kanjona" sada, to je lažna škola za slavne ličnosti koje sistem koristi - poručio je Kanje bivšoj supruzi u objavi na Instagramu.

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, poznato je da ova škola ima košarkaški program, a da njihov sin Sejnt igra košarku, na čijoj utakmici se par krajem januara i susreo u Los Anđelesu, o čemu su mediji brujali.

Oni su tada na utakmicu stigli zasebno i fotografisani su u kratkom razgovoru, ali brzo su se razdvojili i seli na suprotne krajeve sale, dok je njihov osmogodišnji naslednik bio na terenu. Iako se i u dokumentima navodi da obe strane treba da se konsultuju o važnim odlukama o dobrobiti njihove dece, mnogi se pitaju da li je Kasnjeov predlog da napusti prestižnu školu ispravan.

(Kurir.rs/Informer/A.G.)

Bonus video:

01:58

PRLJAVO JE, MNOGO SE BRINEMO ZA DECU Pogledajte na koji način se greju đaci u jednoj od NAJSTARIH škola u Srbiji: ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track