"RAMONDA JE PATRIOTSKA PESMA IZ DRUGOG UGLA" Evo kako je Teya Dora objasnila značenje pesme koja pretenduje da pobedi (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAPADAJU JE

"RAMONDA JE PATRIOTSKA PESMA IZ DRUGOG UGLA" Evo kako je Teya Dora objasnila značenje pesme koja pretenduje da pobedi (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija javnosti kao Teya Dora plasirala se sinoć u veliko finale "Pesme za Evroviziju", gde se predstavila pesmom "Ramonda".

Voditeljka Kristina Radenković na obe polufinalne večeri bila je zadužena za "Green room" i priču sa svim takmičarima, te je tako i Teya Doru upitala za značenje njene pesme, koja je privukla veliku pažnju i jedan je od favorita za pobedu.

Teya Dora
foto: Printscreen

- Pesma "Ramonda", snažna simbolika se krije. Ova pesma je nekako patriotska iz drugog plana. Broj 11 ima određenu simboliku - rekla je Kristina, a onda se Teya Dora nadovezala.

- Jeste i stalno ga viđam u poslednje vreme. 11. novembrar je dan primirja u Prvom svetskom ratu i simbol je baš cvet ramonda zato što je ona jedna retka, magična biljka, kojoj je samo kap vode potrebna da skroz dehidrirana ili skroz uvenula opet oživi i samim tim dolazi ta simbolika i zaštićena je vrsta - rekla je Teya Dora.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

04:46

Teya Dora - Moja pesma ima srpsku melodiju, upakovanu u moderan zvuk i jaku poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track