OPROSTILA MU VRELU AFERU, A ONO ŠTO JE POTOM URADIO JE ZA SVAKU OSUDU: Slavni kuvar PROKOCKAO svoj brak dug 20 godina (FOTO)
Foto: CANTERBURY PAP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

imao brojne "izlete"

OPROSTILA MU VRELU AFERU, A ONO ŠTO JE POTOM URADIO JE ZA SVAKU OSUDU: Slavni kuvar PROKOCKAO svoj brak dug 20 godina (FOTO)

Pop kultura -

Slavni kuvar Pol Holivud legenda je britanskog kulinarskog sveta, a mnogi ga poznaju kao člana žirija šoua "Dobar, bolji, najbolji... britanski poslastičar". I dok se u emisiji čini kao veliki kavaljer i muškarac bez mane, istina je potpuno drugačija.

Holivud je od 1998. bio u braku s Aleksandrom Holivud, a u luksuznom hotelu na Kipru, u kojem je i upoznao Aleksandru, viđen je pre nekoliko godina s mlađanom ljubavnicom. Samer Montejs-Fulam ga je očarala pa se 2017. razveo. Kasnije se saznalo da je brak Pola i Aleksandre bio pun prevara i pauza.

Prvi put su raskinuli 2013., no onda su se pomirili. Aleksandra je suprugu tada oprostila prevaru s njegovom koleginicom, kuvaricom i TV voditeljkom Marselom Valadolid. Aferu s Marselom je nazvao najvećom greškom u životu. Bez obzira na te reči, četiri godine kasnije je ponovio sve i prevario suprugu sa Samer. Papire za razvod su predali 2017., a ljubav sa Samer nije potrajala. Pol je danas proslavio 58. rođendan, ali nije sam.

2020. je upoznao Melisu Spalding (39), vlasnicu jednog britanskog paba. Verili su se, a prošle godine i venčali. Sudbonosno 'da' izgovorili su na Kipru. Pol ima sina Džoša, s kojim navodno ne priča već godinama jer mu zamera što je varao njegovu majku Aleksandru.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

00:42

JAVNOST POTRESA BEBI AFERA! Pavlović izašao sa novim informacijama: Mora da se naloži dalja istraga o GROBLJU DECE U KRALJEVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track