NEKADA SLATKA PLAVUŠICA A DANAS OŠTRA CRNKA Isplivala Konstraktina fotka stara 20 godina, a na kojoj je ne biste NIKADA prepoznali
Foto: Printscreen/RTS

drugi imidž

NEKADA SLATKA PLAVUŠICA A DANAS OŠTRA CRNKA Isplivala Konstraktina fotka stara 20 godina, a na kojoj je ne biste NIKADA prepoznali

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta će u finalu Pesme za Evroviziju nastupiti pod rednim brojem 13, sa numerom koja nosi naziv "Novo, bolje". Njen zaštitni znak je crna kosa sa oštro sečenim šiškama, koje posebno dolaze do izražaja zbog belog kostima koji pevačica nosi za takmičenje. Malo ko zna da je Konstrakta nekada bila plava!

Na mrežama je isplivala fotka stara dve decenije. Ana je svoje prve pevačke korake napravila u grupi "MistakeMistake", a baš u tom periodu imala je plavu kosu, bez šiški i crvenog karmina koji danas redovno nosi. Fotka je izazvala mnogo komentara, još kada je Srbiju predstavljala na Evroviziji.

"Au, druga žena", "Koliko joj je bolje sada", "Simpatična i tada i sada", "Baš je lepa kao plavuša", "Kao šećer je", "Prva slika - Anica Dobra", "Bila je mnogo lepša pre", samo su neki od komentara. Kako se vama više dopada, kao plavuša ili crna?

(Kurir.rs/Mondo/T.B.)

Bonus video:

00:38

Konstrakta zaplesala uz pesmu Zejna je najbolja, u bekstejdzu zejna napravila ludilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track