SUZANA PERIĆ POKORILA PARIZ! Drugu godinu zaredom oduševila sve prisutne: Njena ćerka zablistala na pisti (FOTO + VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

luksuz i elegancija

SUZANA PERIĆ POKORILA PARIZ! Drugu godinu zaredom oduševila sve prisutne: Njena ćerka zablistala na pisti (FOTO + VIDEO)

Pop kultura -

Suzana Perić je drugu godinu zaredom zadivila sve prisutne na prestižnom Paris Fashion Week-u.

Suzana Perić
foto: Jovana Kosovac

Njena linija je deo ovog modnog događaja već drugu godinu zaredom, a koliko je to zasluženo govori i to što su sva mesta bila rasprodata brzinom svetlosti.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Komadi iz ovogodišnje kolekcije brenda Posh Intelligence odišu luksuzom i elegancijom. Celom linijom preovladava čuvena crno-bela kombinacija. Ipak, to nikako kolekciju ne čini monotonom, već naprotiv!

1 / 18 Foto: Privatna Arhiva

Kolekcija donosi gotovo sve: od večernjih haljina koje su oličenje suve elegancije do izazovne kombinacije sakoa i šortsa! Od satena, preko tila do čipke.

00:09

Suzana Perić revija u Parizu

Sama revija je, kao i kolekcija bila pažljivo komponovana, te su se svetli i tamni tonovi neprekidno smenjivali, držeći pažnju gledalaca. Specijalni gost, Elton Ilirijani, otvorio je i zatvorio reviju zajedno sa dizajenerkom, koja je briljirala u crveno-beloj haljini.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track