"NAŠE PESME SU SUPROTNE" Hrvatska je prva na evrovizijskim kladionicama, a evo šta SRPSKA PREDSTAVNICA misli o Bejbi Lazanji
Foto: Sasa Miljevic / Pixel Media / Profimedia, Printscreen/RTS

NASTUPAJU U ISTOM POLUFINALU

"NAŠE PESME SU SUPROTNE" Hrvatska je prva na evrovizijskim kladionicama, a evo šta SRPSKA PREDSTAVNICA misli o Bejbi Lazanji

Pop kultura -

Teya Dora, predstavnica Srbije na Evroviziji, gostovala je na hrvatskoj televiziji i govorila o pripremama za takmičenje, a prokomentarisala je i tamošnjeg predstavnika, Bejbi Lazanju.

“Lepo se osećam, krenuli smo s pripremama i onim što se treba poslati za Eurosong. Biće tu puno posla, jako sam srećna zbog svega i čast mi je”, rekla je.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

“Na Eurosongu ćemo imati veću scenu i volela bih da i nastup bude bolji i veći. I dalje se držim sličnog koncepta s manjim izmenama, ali tek smo počeli da pričamo o tome”, dodala je.

Pevačica je objasnila i značenje pesme.

Ramonda je cvet koji ima jako lepu simboliku i povezan je s 11. novembrom, kada se obeležava dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ramonda na prvi pogled ima običan izgled, a zapravo je snažna i jaka, te se kaže da samo jedna kap vode može da je oživi kada uvene. To nam govori da uvek ima nade i to sam želela da prenese”, pojasnila je.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

“Ovakva vrsta emocije nalazi se u svakom čoveku i svi mi imamo neke borbe i uvek težimo svetlu, treba nam vera i nada. Volela bih da svako protumači onako kako želi”, dodala je.

Teya Dora je prokomentarisala i pesmu Breskvice, koja je od publike dobila najveći broj glasova.

Breskvica
foto: Printscreen/RTS

“Svi smo se jako podržavali, sarađivala sam s Breskvicom i njenim timom i uvek smo se podržavali. I ja se radujem njenom uspehu i ona mom. Sviđa mi se njena pesma”, rekla je.

Pevačica se osvrnula i na pesmu Bejbi Lazanje, hrvatskog predstavnika na Evroviziji.

Dora, glasanje, Bejbi Lazanja
foto: Printscreen/HRT

Drago mi je da je prvi na kladionicama, super je pesma i zabavna je. Naše pesme su suprotne, moja je balada, a njegova je zabavna i zanimljiva. Drago mi je što ćemo biti u istom polufinalu”, rekla je.

“Odlična je konkurencija i odlične su pesme, a i naša pesma je odlična”, dodala je.

(Kurir.rs/ N1.info.hr/ L. S)

Bonus video:

02:40

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track