OTKRIVENO DA LI SE HARI ČUO SA KEJT MIDLTON DA JE PITA KAKO JE: Evo zbog čega se princeza opasno posvađala sa princem Vilijamom
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo šta je problem

OTKRIVENO DA LI SE HARI ČUO SA KEJT MIDLTON DA JE PITA KAKO JE: Evo zbog čega se princeza opasno posvađala sa princem Vilijamom

Pop kultura -

Princ Hari boravio je početkom prošlog meseca u Londonu kako bi posetio oca Čalrsa III koji boluje od raka. S obzirom na to da traje i lečenje i oporavak Kejt Midlton koja je pre skoro dva meseca imala operaciju abdomena u Londonu, mnogi su se pitali da li je mlađi sin kralja i princeze Dajane kontaktirao princezu od Velsa sa kojom je ranije bio u sjajnim odnosima.

Kejt Midlton i princ Hari bili su pravi prijatelji, a nakon njegovog venčanja sa Megan Markl i još više nakon Megzita stvari su se promenile. Odnos je pokvario sukob Harija i Vilijama.

princ Hari
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Mislim da je nekada postojala veza, prijateljstvo, vrlo blisko između Harija i Kejt. Siguran sam da je i on zabrinut za nju, ali znam da ona ne želi da ima bilo šta sa njim - rekao je stručnjak za britanski dvor Kristofer Anderson, a na pitanje da li se Hari čuo sa Kejt dok je bio u Britaniji odgovorio je sledeće:

- Koliko znam, nije i to je pat pozicija. Oboje su na suprotnim stranama tog zida i niko nema hrabrosti da taj zid preskoči i pošteno pokušava (da popravi odnos).

Hari okleva da se obrati Kejt Midlton jer zna kakav odgovor će ga dočekati.

- Svaki put kad je otišao tamo, bilo je hladnokrvnosti i on je toga svestan. Mislim da se boji da će svuda biti ista situacija - prenosi Miror.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kejt ne može da oprosti Hariju ono što je napisao o njoj u svojim memoarima Spare, koji su objavljeni početkom prošle godine. Bila je zgrožena time. U aprilu 2023. insajder je rekao za OK! magazin da "Kejt smatra da bi je Vilijam trebalo da se više zauzme u nju", u jeku tih skandala, ali da su "Vilijam i palata smatrali da je najbolje da se ne kaže bilo šta", što je inače poznati princip delovanja dvora.

Očekuje se da će se Kejt vratiti dužnostima nakon Uskrsa, bilo je najave da će se osmog juna pojaviti na vojnoj paradi u Londonu, ali je to obaveštenje uklonjeno.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track