OD BAĆINE MAJICE OSTALI SAMO RUKAVI! Ponosni tata proslavio ROĐENJE SINA: Preko grudi samo krst, a na licu ČISTA SREĆA (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

EVO KAKO JE PROSLAVIO

OD BAĆINE MAJICE OSTALI SAMO RUKAVI! Ponosni tata proslavio ROĐENJE SINA: Preko grudi samo krst, a na licu ČISTA SREĆA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić i njegova emotivna partnerka Milica Mikić postali su roditelji još jednog dečaka. Ona se porodila pre nekoliko dana i na svet donela zdravu bebu.

Ponosni roditelji se nisu oglašavali, ali kako je "Kurir" saznao od izvora bliskih paru oni su već izabrali ime - Teodor. Ovo ime potiče od grčke reči "theos" što znači "bog" i "doron" što znači "dar", pa se se ovo prelepo ime može prevesti kao "Božji dar" ili "dar od Boga".

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen

Popularni Baća proslavio je rođenje sina sa kolegama, prijateljima i porodicom, a slike sa slavlja pojavile su se i na društvenim mrežama. Koleginica Miodraga Radonjića, Iva Manojlović, okačila je sliku na kojoj se vidi kako su popularnom glumcu pocepali majicu.

Od majice na kratkim rukavima, ostali su samo rukavi, a preko grudi poznatog gruda visio je krst. Ponosni tata bio je jako srećan, a reklo bi se i da ga je pesma jako pogodila.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track