KADA JE OKRENULA LEĐA, SEVNULA JE ČISTA PERVERZIJA OD PRIZORA: Svi bili ZBLANUTI njenom pozadinom koja prosto POZIVA NA GREH FOTO
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

NESVAKIDAŠNJE IZDANJE PEVAČICE

KADA JE OKRENULA LEĐA, SEVNULA JE ČISTA PERVERZIJA OD PRIZORA: Svi bili ZBLANUTI njenom pozadinom koja prosto POZIVA NA GREH FOTO

Pop kultura -

Kejti Peri šokirala je izdanjem na poslednjem događaju na kojem se pojavila u izdanju netipičnom za nju.

Pop zvezda Kejti Peri pojavila se na događaju "Bilboard" koji slavi najznačajnije žene u svetu popularne muzike, a svojim je izgledom privukla pažnju mnogih.

39-godišnja pevačica pred svetla reflektora stala je u modnoj kombinaciji koja je sve, samo ne obična. Naime, Kejti je nosila crveni korset i suknju koji su se vezivali pozadi.

Osim što su svi mogli da vide pevačicine crne tange koje je nosila ispod suknje, njen odvažni "žig" na leđima izazvao je brojne reakcije.

Ovaj potez pevačice verovatno je najava i promovisanje njenog novog albuma koji će nositi naziv "Leptir", a na kraju se ispostavilo da je na leđima u pitanju "protetička tetovaža" u 3D obliku.

"Šta se ovde događa", "Ovo joj nikako nije trebalo", "Njeno najgore izdanje do sada", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Kejti Peri
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsećamo, 2020. godine Kejti je rodila ćerkicu Dejzi koju je dobila sa verenikom glumcem Orlandom Blumom. Orlando i Kejti vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovo su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Veridba je pala u februaru 2019. godine, ali su venčanje odložili zbog pandemije koronavirusa, a u avgustu 2020. godine dobili su kći.

Mišićavi lepotan ima i 12-godišnjeg sina Flina, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Ker. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Kejti bila udata za britanskog komičara Rasela Brenda od 2010. do 2012. godine.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

Bonus video:

00:21

Đuričićka primenila već oproban trik! Tange samo sevaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track