NAJVEĆI LUZER NA OSKARIMA POJAVIO SE NA CRVENOM TEPIHU SA MAMOM: Svaku vezu mu je UNIŠTILA, a zbog ovoga je zovu SVEKRVA IZ PAKLA
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NIJE SE PROSLAVIO

NAJVEĆI LUZER NA OSKARIMA POJAVIO SE NA CRVENOM TEPIHU SA MAMOM: Svaku vezu mu je UNIŠTILA, a zbog ovoga je zovu SVEKRVA IZ PAKLA

Pop kultura -

Glumac Bredli Kuper (49) prošetao je crvenim tepihom na 96. dodeli Oskara, a i ovog puta pojavio se u društvu majke Glorije Kampanjo. Miljenik žena na društvenim mrežama proglašen je najvećim luzerom Oskara, a razlog tome leži u činjenici da film "Maestro", čiji je Bredli reditelj i glavni glumac, nije osvojio zlatni kipić ni u jednoj od sedam kategorija u kojima je bio nominovan.

Bredli Kuper
foto: Lumeimages.com / Avalon / Profimedia

I dok su ga jedni prozvali luzerom, drugi deo obožavatelja složio se da je slavni glumac zaslužio Oskara. "Bio je zaista briljantan u filmu", "Radio je na njemu 6 godina, a nije dobio ništa zauzvrat", 'Volela bih da dobije više priznanja za sve što je postigao s tim filmom!", samo su neki od komentara na X-u.

Bredli Kuper
foto: Lumeimages.com / Avalon / Profimedia

Inače, Bredlijeva majka mnogima je poznata kao "svekrva iz pakla", a mnogi tvrde da je upravo ona presudila krahu ljubavi između glumca i manekenke Irine Šajk. Kuper i njegova majka nerazdvojni su, a poznato je da neretko sluša njene savete o poslu i privatnom životu.

Bredli Kuper
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glorija već na početku glumčevih veza upoznaje njegovu novu izabranicu i daje svoje mišljenje o njoj koje njemu puno znači. Poznato je i da je Kuper zove nekoliko puta na dan, a mnogima je čudna informacija da nosi venčani prsten svog oca Čarlsa koji je preminuo 2011.

Irini je navodno smetala tolika posvećenost glumca majci i što toliko pažnje nije njoj davao. Svojevremeno su prizori Bredlija s majkom i Šajk na crvenim tepisima gdr je on stajao između njih dve te obe držao za ruku, zasmejavali su javnost.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

01:07

Ekskluzivno: Oskar Ruđeri za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track