MARGO ROBI U AUTFITU KOJI KRIJE VAŽNU PORUKU! Glumica šokirala autfitom: "Mislim da je ovo protest, Barbi je U ŽALOSTI" (FOTO)
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

da li je i vas iznenadila?

MARGO ROBI U AUTFITU KOJI KRIJE VAŽNU PORUKU! Glumica šokirala autfitom: "Mislim da je ovo protest, Barbi je U ŽALOSTI" (FOTO)

Pop kultura -

Iako su mnogi mislili da će se Margo Robi pojaviti u svojoj najboljoj Barbi kreaciji, kao i do sada na premijerama i ceremonijama, posebno na dodeli Oskara 2024, glumica se odlučila za crnu Versaće haljinu bez naramenica. Raspustila je ravnu kosu i nosila je zlatnu dijamantsku narukvicu Freda Lejtona za nakit, prenosi "Page Six".

Odeća je navela fanove da se zapitaju da li Robi protestuje protiv Akademije?

Margo Robi
foto: Roger Harvey / Zuma Press / Profimedia

„Mislim da je ova haljina protest protiv Akademije... sva crna, bez dodataka, frizura i šminka veoma neutralna“, „Da li je ova haljina protest zato što nije dobila nominaciju za najbolju glumicu?“, „Barbi je tužna o njoj nema nominacije“, neki su iz komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, glumica je nosila mnoge poznate modne kombinacije lutke koju je igrala, pa se tako na turneji 'Barbi' pojavila u prugastom kupaćem kostimu čuvene lutke iz pedesetih godina prošlog veka, a veliku pažnju privukla je i neonsko roze mini haljina, kao što se vidi na Earring Magic Barbie iz 1992. godine.

Robi se čak udružila sa svojim stilistom Endrjuom Makamalom kako bi napisala knjigu „Barbi: Svetska turneja“, koja će dokumentovati neke od nikada ranije viđenih odevnih predmeta kreiranih za glumicu.

Margo Robi
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kako prenose strani mediji, knjiga bi trebalo da bude dostupna od 19. marta. Rajan Gosling, iako je nastupao u roze odelu, pojavio se u crnom Guči odelu i ponovo išao pored glumice birajući njegovu modnu kombinaciju. Na zabavi Veniti Fer Oskara, Robi se odlučio za zlatnu kombinaciju sa cirkonima.

Glumica je blistala, kako prenosi Dejli mejl, u zlatnom korset kombinezonu Tijerija Muglera iz arhive pokojnog francuskog dizajnera iz 90-ih. Ona je uparila plesni ansambl sa bronzanim satenskim šalom i zlatnim sandalama sa remenima koje je vezala za svoje listove.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track