EVO ŠTA SE ZAPRAVO KRIJE IZA NOVE FOTKE KEJT MIDLTON: Teorije zavere o princezi ne prestaju da se ZAHUKTAVAJU, ovo su detalji
Foto: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

još jedan peh

EVO ŠTA SE ZAPRAVO KRIJE IZA NOVE FOTKE KEJT MIDLTON: Teorije zavere o princezi ne prestaju da se ZAHUKTAVAJU, ovo su detalji

Pop kultura -

Kejt Midlton pojavila se danas ispred dvorca u Vindzoru u društvu supruga princa Vilijama. Otišla je na privatni sastanak dok se njen suprug uputio na proslavu Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Princ od Velsa je zajedno sa kraljicom Kamilom predstavljao britansku kraljevsku porodicu dok je Čarls III preko video poruke poručio da će nastaviti da služi naciji najbolje što može. Pojavljivanje princeze od Velsa stiglo je nakon fijaska sa fotošop greškom na porodičnoj fotografiji za Dan majki, slika je objavljena pre nekoliko dana. Ona se izvinila zbog tih propusta koje je sama napravila, a strručnjaci upozoravaju da bi trebalo da se objavi neobrađena fotografija jer javnost ozbiljno sumnja u saopštenja dvora.

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

Šta je Kejt Midlton želela da postigne novim pojavljivanjem u javnosti? "To je prilično očigledan pokušaj da se udalji od te priče i pokaže da je dobro", rekao je stručnjak za dvor Majk Kol. Istakao je: "Fijasko sa lažnom slikom je veoma loš za kraljevsku porodicu u ovo teško vreme. Izvinjenje princeze od Velsa što je uređivaal sliku na Dan majki na kojoj je a decom jeste dobra namera. To će prihvatii oni koji su ljubazni i imaju razumevanja. Kejt jeste i ostaće popularna u javnosti. Ali ne može da se porekne epizoda koja otkriva užasnu naivnost koja se graniči sa glupošću", piše Daily mail.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stručnjak se čudi kako je Kejt pomislila da će prevariti profesionalce koji svakog dana gledaju brojne slike i odlično znaju koja je prava a koja ne. Iza objektiva je inače bio princ Vilijam a sama odluka da se objavi slika sigurno nije isklučivo odluka princeze.

Kako su se zahuktale teorije zavere o njenom stanju i oporavku, dvor kao da sve više gubi tlo pod nogama pa dozvoljava sebi ovakve pehove, a koliko juče desila se greška sa najavom da će se princeza pojaviti na vojnoj paradi u Londonu, osmog juna da bi se to ubrzo obrisalo sa sajta Ministarstva odbrane.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čudne su te greške kao da je situacija toliko loša pa nema drugih rešenja, ili samo ogromno interesovanje za Kejt i kontekst situacije navode na bombastične komentare. Ne treba zaboraviti da je i ranije bilo fotošop grešaka na njenim slikama. Stanje je ozbiljnije - ima mnogo misterija, a sve možda dovede i do njenog ranijeg pojavljivanja u javnosti, ili pak do novog peha.

Kejt Midlton
foto: King Charles, Queen Camilla, Prince William of Wales, Catherine Princess of Wales

Podsetimo, Kejt Midlton je 16. januara operisana u Londonu, očekuje se da će se dužnositma vratiti nakon Uskrsa i to će zavisiti od saveta lekara.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:19

Breskvica se slika sa fanovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track