PROBLEMATIČNA GLUMICA UHVAĆENA NA ULICI U NEOBIČNOM IZDANJU: Bivša tin zvezda privlačila poglede zbunjenih prolaznika (FOTO)
Foto: BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bivša tin zvezda

PROBLEMATIČNA GLUMICA UHVAĆENA NA ULICI U NEOBIČNOM IZDANJU: Bivša tin zvezda privlačila poglede zbunjenih prolaznika (FOTO)

Pop kultura -

Amanda Bajns je ovih jdana privukla poglede na ulicama Los Anđelesa.

37-godišnja glumica prošetala je u ležernom izdanju - nosila je sivu majicu kratkih rukava, crne pantalone i patike. Mnoge je iznenadila i promenom imidža. Amanda je sada deo kose obojila u plavu.

Amanda Bajns
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krajem prošle godine Amanda je počela da snima podkast i redovno objavljuje na TikToku. Tim se povodom osvrnula na "priče na internetu koje komentarišu njezin izgled", koje su tad bile aktuelne.

"Nikad nisam pre otvoreno govorila o tome, ali zapravo sam imala operaciju blefaroplastike. Više nemam nabore i bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da učinim za svoje samopouzdanje, osećam se puno bolje u svojoj koži. Samo sam htela to da kažem zbog glasina o mom novom izgledu", rekla je. Inače, zahvat blefaroplastike odnosi se na korekcije gornjih kapaka.

Amanda Bajns
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da podsetimo, glumica je poslednjih godina nanizala hrpu skandala. Prošle godine je lutala gola ulicama Los Anđelesa, a potom je odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko posmatranje.

(Kurir.rs/Index.hr/T.J.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track