USRED SKANDALA OKO KEJT MIDLTON POJAVILA SE VILIJAMOVA NAVODNA LJUBAVNICA: Britanski mediji odjednom pišu o LEDI ROUZ
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NEŠTO DEBELO NIJE U REDU

USRED SKANDALA OKO KEJT MIDLTON POJAVILA SE VILIJAMOVA NAVODNA LJUBAVNICA: Britanski mediji odjednom pišu o LEDI ROUZ

Pop kultura -

Mnogo je tu teorija i zavera vezanih za britansku princezu Kejt Midlton, a ovo su najnoviji detalji njenog izostanka s dužnosti, neplaniranih pojavljivanja u javnosti i oporavka od operacije abdomena.

„Nešto debelo nije u redu. Ideja da Kejt nije mogla da sedi za jedno fotografisanje govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što iko zna“, rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj porodici o zdravstvenom stanju 42-godišnje princeze Kejt Midlton za britanski The Post.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kensingtonska palata objavila je porodičnu fotografiju koju je snimio 41-godišnji princ Vilijam, inače prvi sledeći naslednik koji čeka u redu da preuzme kraljevsku krunu, a koja pokazuje Kejt Midlton s njihovo troje dece. Zatim su se stvorila i nagađanja oko fotografije koja je osvanula u medijima kako je reč o fotošopu ili "staroj letnjoj fotografiji dok je Kejt još bila zdrava".

– Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentišem s uređivanjem fotografija. Htela sam da se izvinim zbog bilo kakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili s javnosti – poručila je princeza od Velsa, prenosi Daily Mail.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

Nakon što je bila na operaciji abdomena u januaru, princeza od Velsa oporavljala se u Anmer Hall-u.

Ko je Ledi Henberi?

Glasine o neverstvu princa Vilijama izbile su prošle godine – prvi su preneli španski mediji, koji su tvrdili da je imao aferu sa Ledi Rouz Henberi, markizom od Čolmondelija. Sada kada je sve više neizvesnosti šta se dešava sa princezom od Velsa, engleski mediji su počeli da pišu o životu markize.

Sara Rouz henberi s mužem
Sara Rouz henberi s mužemfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Poslednjih dana korisnici društvenih mreža su istakli da su britanski mediji počeli da poklanjaju više pažnje Rouz Hanberi, ženi sa kojom je princ Vilijam navodno imao aferu. O tome su prošlog proleća uglavnom izveštavali španski mediji, dok je većina ostrvskih medija ignorisala glasine.

Sara Rouz Henberi
Sara Rouz Henberifoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Po društvenim mrežama pojavile su se teorije da Vilijamovo neverstvo, i navodno dete koje ima sa Rouz Hanberi imaju neke veze sa nestankom Kejt Midlton.

Independent piše da Sara Rouz Čolmondeli ima 39 godina i da je nekada radila kao model, a potom i kao istraživač za poslanika konzervativaca. Ona sada upravlja imanjem svog muža, Dejvida Roksavaga. Par ima troje dece, 15-godišnje blizance i osmogodišnju ćerku.

(Kurir.rs/ City Magazine/ L. S)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track