"KEJT JE BILA TRUDNA SA NJIM, A ON JE NAĐEN MRTAV POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA" Ovo je najskandaloznija teorija zavere o princezi
Foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

HAOS

"KEJT JE BILA TRUDNA SA NJIM, A ON JE NAĐEN MRTAV POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA" Ovo je najskandaloznija teorija zavere o princezi

Pop kultura -

Teorija zavere o Kejt Midlton se ne nazire kraj. Doprinela je tome i nedavna katastrofa sa obrađenom slikom za Dan majki na kojoj je princeza od Velsa sa decom, Šarlot, Džordžem i Lujem. Ni njeno priznanje da je uredila sliku i izvinjenje nije umirilo strasti. Kontroverze kruže, a jedna od novijih je zaista vrhunac.

Stručnjaci su upozoravali Palatu da, kako bi se sprečile nove teorije, otkrije više detalje o Kejt Midlton kao i o kralju Čarlsu, a onda i da se reaguje na fotošop fijasko, direktno novom slikom što dvor ne želi da posluša. Podsetimo, princeza je 16. imala operaciju abdomena u Londonu, monarh boluje od kancera.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

A nova teorija kaže... Kejt Midlton je čekala dete sa Tomasom Kingstonom koji je nedvano pronađen mrtav u Gločesterširu, trudnoća je glavni uzrok misterije koja prati princezu, a na čudan način se ističe i smrt ovog člana kraljevske porodice, što jeste neprimereno kao uostalom i svi detalji. Napominje se na Tiktoku da je on bio bivši dečko Pipe Midlton, sestre princeze od Velsa kao i da je od te veze bio non stop u kontaktu sa Kejt pa ju je i kontaktirao nakon što je imala operaciju.

Pipa Midlton
foto: DWTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na Tiktoku komentarišu da su se teorije otele kontroli, ali se i pitaju šta je sledeće. Poručuju neki i da uživaju u ovom haosu oko princeze dok drugi napominju da nije u redu iznositi ovakve tvrdnje.

Situacija u kojoj se nalazi jeste pravi teren da teoretičari zavere kažu svoje. I ovo je izuzetno kontroverzna pretpostavka koja implicira da je Kejt prevarila Vilijama sa kojim je u braku od 2011. godine i sa kojim ima troje dece. Ali i sugeriše da se nešto čudno desilo sa smrću Kingstona.

Ko je Tomas Kingston kog "spajaju" sa Kejt Midlton

Kingston je bio suprug Lejdi Gabrijele Vindzor, ćerke princa Majka od Kenta i princeze od Kenta koja je pre više godina bila u centru velikog skandala. Sve se odvijalo 2017. kada su se verili Megan Markl i princ Hari. Na predbožićnom ručku koji je organizovao britanski dvor kako bi se porodica upoznala sa vojvotkinjom od Saseksa, princeza od Kenta pojavila se sa skandaloznim brošem. Reč je o takozvanom "blackamoor" koji oslikava Afrikance. Nakit simboliše fetiš ka roblju i zatočeništvu. Detalj je sam po sebi skandalozan, a imajući u vidu to da je Megan poreklom Afroamerikanka, neki su ovaj potez princeze protumačili kao direktnu uvredu upućenu Harijevoj izabranici.

@geezerontok Was Kate Middleton pregnant with Thomas Kingstons baby #uk ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo

Princ Majkl od Kenta je 52. u redu za nasledstvo krune, blizak je rođak pokojne kraljice Elizabete II preko njihovih očeva kralja Džordža VI i princa Džordža, vojvode od Kenta.

Lejdi Gabrijela (56. u redu za presto) i Tomas Kingston bili su u vezi od 2015. a 2018. je Bakingemska palata saopštila da su se verili. Venčali su se 2019. u Vindzoru, na venčanju su bili Elizabeta Druga, princ Hari, princ Filip, princ Endrju sa porodicom.

Palata je objavila i vest da je Tomas pronađen mrtav, imao je 45 godina. Bilo je to 27. februara. Pronađen je sa ranom od metkana glavi. Njegova smrt se ne vodi kao sumnjiva. Lejdi Gabrijela je nakon te tragedije rekla da je njen muž bio "izvanredan čovek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali".

Tomas Kingston diplomirao je na Univerzitetu u Bristolu, 2011. bio je u kratkoj vezi sa sestrom Kejt Midlton Pipom Midlton. Pojavio se 2017. na njenom venčanju sa Džejmsom Metjuzom, sa kojim ona ima troje dece. Radio je kao finasijski analitičar i direktor Devonport Capital.

"Nije se plašio bilo čega"

Bio je stacioniran jedno vreme u Bagdadu u Iraku, gde je radio sa Jedinicom diplomatskih misija Ujedinjenog Kraljevstva Ministarstva spoljnih poslova kako bi osigurao oslobađanje talaca početkom 2000-ih.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

Kingston je takođee bio deo posebnog tima koji se bavio pregovorima o taocima. "Nikada se nije bojao, šta god da sam od njega tražio, učinio bi to sa velikim osmehom na licu usred ratne zone", rekao je za The Telegraph o Kingstonu nakon njegove smrti poglavar jedine anglikanske crkve u Iraku Endrju Vajt. I dodao da je Tomas bio posvećen hrišćanstvu, prenosi aol.com.

Gloucestershirelive.co.uk je pisao da su Kejt i Vilijam uznemireni zbog smrti Kingstona kao i da pružaju podršku njegovoj supruzi.

Princ Vilijam prisustvovao sahrani Kingstona

Vilijam je danas prisustvovao poslednjem ispraćaju Tomasa Kingstona, sve je počelo u Kensingtonskoj palati, zatim se skup nastavio u palati Svetog Džejmsa, pa u Chapel Royal, gde je organizovana privatna sahrana, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:25

ŠOK PREOKRET! Milica Pavlović ipak neće da tuži Anu nikolić zbog pesme? Oko jedne stvari se lomi AFERA PROVERENO KREĆE NOVIM TOKOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track