"OSTAVITE JE BRE NA MIRU!" Kraljevski fotograf tvrdi da je OVO istina o SKANDALOZNOJ fotki Kejt Midlton, analizirao sve
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

ne smiruje se

"OSTAVITE JE BRE NA MIRU!" Kraljevski fotograf tvrdi da je OVO istina o SKANDALOZNOJ fotki Kejt Midlton, analizirao sve

Pop kultura -

Čim je javnost prošle subote ugledala, kako je saopšteno, prvu zvaničnu fotografiju Kejt Midlton nakon što je 16. januara imala operaciju abdomena u Londonu, počela je bujica komentara koji su inicirali skandal za sebe.

Zašto je fotografija uređena i zašto Kensingtonska palata ne objavvljuje neobrađenu fotografiju? Nije se sve završilo na ovim pitanjima jer su buknule brojne pretpostavke o tome šta se dešava sa princezom od Velsa. Niz spekulacija je očekivan, a kako na to reaguje čuveni fotograf Rankin?

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, CF / Thunder Press / Profimedi, Shutterstock

Ovaj fotograf oglasio se povodom novog skandala Kejt Midlton. Rankin je 2001. fotografisao kraljicu Elizabetu Drugu, za njen Zlatni jubilej.

"Ostavite je, bre na miru, bila je u bolnici pre dva meseca", rekao je i naglasio da nije bilo razloga da se Kejt Midlton izvini jer se radi o privatnoj fotografiji, a reakcije u Britaniji pripisuje naciji koja smatra da "poseduje princezu".

Objasnio je zatim u razgovoru sa Ričardom Edenom iz Daily mail zašto je, po njegovom mišljenju, slika prošla kroz montažu. Sve se svodi na poteškoće pri fotografisanju dece, naročito kada ima više dece. A na slici sa princezom od Velsa nalazi se troje mališana, Šarlot, Džordž i Luj, koje je dobila u braku sa princom Vilijamom.

princ Vilijam
foto: Frank Augstein / AFP / Profimedia

"Iz moje lične perspektive, izgledalo je kao da samo spajaju slike, jer kada fotografišete decu, to je jako teško, ona se dosta pomeraju, kada fotografišete decu, morate da ih animirate, morate da ih zabavite i da to uradite brzo. Ako niste profesionalac, ne radite ništa od toga", izjavio je Rankin, prenosi Mirror.

Daily mail pisao je nedavno da je Kejt Midlton navodno uredila sliku kako bi deca na toj fotografiji izgledala što bolje. Princezu od Velsa branila je i glumica Vupi Goldberg ističući da svi "sređujemo svoje slike".

Zanimljivo je i da je predstavnik španskog dvora nakon fotošop katastrofe 2005. rekao da nema bilo čega spornog jer se radi o privatnom okupljanju, a ne o slici sa službenog događaja.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Afera i dalje traje, neobrađena slika se neće objaviti, u toku je i oporavak Kejt Midlton koja bi trebalo da se vrati anagažmanima pred Uskrs.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja