GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Šok detalji navodne AFERE princa Vilijama: Jedno Sarino priznanje sve razbesnelo
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SKANDAL TRESE DVOR

GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Šok detalji navodne AFERE princa Vilijama: Jedno Sarino priznanje sve razbesnelo

Pop kultura -

Kraljevsku porodicu ovih dana potresli su brojni skandali, a u vrtlogu brojnih zbivanja ponovo je počelo da se govori o navodnoj dugogodišnjoj ljubavnici princa Vilijama, markizi od Čolmondeleja Rouz Henberi (39).

Vilijama i bivšeg modela povezuju još od 2019, kada su britanski mediji pisali kako je vojvoda pokleknuo pred čarima dve godine mlađe Rouz Henberi dok je Kejt bila trudna s njihovim trećim detetom, princom Luisom. Šuškanja o aferi navodno su duboko potresla Kejt, naročito jer su Rouz i princeza nekad bile bliske prijateljice.

Sara Rouz Henberi
Sara Rouz Henberifoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Sara je u braku je s 23 godine starijim suprugom Dejvidom Čolmondelejem od 2009, a zajedno imaju troje dece. Žive na imanju Houghton Hall u Norfolku, koje se slučajno nalazi u neposrednoj blizini Kejtine i Vilijamove seoske kuće, Anmer Hall.

Javnosti je dobro poznat i Rouzin intervju za The English Home, kada je svojom izjavom razbesnela obožavatelje. "Ne znam koliko soba ukupno imamo", rekla je tada.

Sara Rouz Henberi sa mužem Dejvidom Čolmondelejom
Sara Rouz Henberi sa mužem Dejvidom Čolmondelejomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Poznato je da se Rouz već duži niz godina bavi humanitrarnim radom, a ranije je radila i kao dizajnerka enterijera. Uz to, na Instagramu vodi profil pod nazivom "Houghton Hall", gde sa svojim obožavateljima deli fotografije svoje luksuzne vile.

Glasine o njihovoj vezi 2022. dodatno je pogoršala objava na Instagram profilu Deux Moi, koji deli tračeve iz sveta poznatih.

Sara Rouz Henberi, Sara Rouz Čolmondeli, Princ Vilijam, Rouz Henberi, Kejt Midlton
foto: Splash News / Splash / Profimedia

"Vanbračna afera ovog britanskog kraljevića javna je tajna u Londonu i među engleskim umetnicima i o njoj se priča na svakoj zabavi, ali i u novinskim redakcijama. Supruzi neimenovanog člana kraljevske porodice navodno 'ne smeta' afera i 'više voli da njen muž svoje seksualne potrebe ispunjava negde drugde' i sve to radi dok se ne upletu emocije", stoji u tekstu.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track