UJAK KEJT MIDLTON OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA PRINCEZOM: Učestvuje u "Velikom bratu", pa izneo PRODIČNI VEŠ pred celim svetom
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

čuo se sa princezinom majkom

UJAK KEJT MIDLTON OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA PRINCEZOM: Učestvuje u "Velikom bratu", pa izneo PRODIČNI VEŠ pred celim svetom

Pop kultura -

Ujak Kejt Midlton, Geri Goldsmit, prvi je učesnik koji je izbačen iz rijalitija "Veliki brat", a sada je progovorio o situaciji sa nestalom princezom.

Tokom rijalitija, Geri je imao samo reči hvale za svoju sestričinu, iako nije bio sa njom u kontaktu više od godinu dana.

Dok ceo svet traga za Kejt Midlton, Geri uživa u svojoj slobodi nakon rijalitija, te priča po medijima kako se Kejt polako oporavlja, ali svi sumnjaju u validnost njegovih reči.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Razgovarao sam sa svojom sestrom, njenom majkom, ona me je uverila da princeza ima najbolju moguću negu. Porodica je uz nju i ona će se pojaviti u javnosti oko Uskrsa - rekao je on.

Podsetimo, Kejt Midlton je poslenji put viđena u javnosti 25. decembra, za Božić. Od tada joj se gubi svaki trag. Princeza je navodno imala zakazanu operaciju abdomena 16. januara, a sada se navodno oporavlja u udobnosti svog doma. Razne teorije su krenule da kolaju internetom, a nama ostaje samo da sačekamo Uskrs i vidimo da li će kraljevska porodica održati svoju reč.

(Kurir.rs/Informer/A.G.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track