NIKAD VIĐENA FOTKA MLADE KRIS DŽENER SA PRVIM MUŽEM: Svima je jasno NA KOGA LIČE KARDAŠIJANKE, slika je dokaz njene izvorne lepote
Foto: Printscreen/Instagram

lepa i mlada

NIKAD VIĐENA FOTKA MLADE KRIS DŽENER SA PRVIM MUŽEM: Svima je jasno NA KOGA LIČE KARDAŠIJANKE, slika je dokaz njene izvorne lepote

Pop kultura -

Više od 20 godina je prošlo od smrti oca sestara Kardašijan, a najmlađi u 'garnituri' Kardašijanovih (ne računajući sestre Džener), Rob, koji je ime i dobio po ocu Robertu, za njegov rođendan podelio je staru fotografiju oca i majke i mnogi su bili oduševljeni izgledom čuvene Kris Džener iz mlađih dana.

Danas je Kris Džener vrlo dobro poznata svetskoj javnosti, kao majka najpopularnijih sestara na svetu, ali i kao promućurna poslovna žena koja je vrlo dobro znala da unovči svaki potez svojih ćerki - bila to pohvalna stvar ili potpuni fijasko. Mišljenja o njenom delu su podeljena, ali kada je njen lik u pitanju - jasno je na koga su ćerke nasledile lepotu.

Inače, Robert Kardašijan i Kris venčali su 1978. a razveli 23 godine kasnije. Za to vreme dobili su ćerke Kortni, Kim, Kloi i sina Roba, koji nije u javnosti toliko zastupljen kao njegove starije, ali i mlađe sestre.

Robert Kardašijan, Dejvid švimer
foto: Profimedia

Kris je poticala iz dobrostojeće porodice, ali njen imetak ipak nije bio ni približan bogatom advokatu Robertu, čiji su roditelji bili vlasnici najveće kompanije za pakovanje mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji.

Robert bio zaljubljen u Prisilu Prisli

Inače, otac Kardašijanovih je bio vrlo zaljubljen u Prisilu Prisli, suprugu pokojnog Elvisa Prislija kojeg je, Robert, takođe "veoma cenio", dok se Kris Džener zabavljala sa golferom Sezarom Sanudom, pre udaje za 11 godina starijeg advokata.

Prisila Prisli, Eli
foto: Profimedia

Iako su u braku bili na korak od srebrne svadbe, ipak su dugo izdržali za brojna neslaganja, a najviše po pitanju ozbiljnosti, venosti i rasipanja novca. Roberta je njena raskalašnost mnogo nervirala, čak ju je jednom nazvao i infantilnom.

Otac Kardašijanovih umro od raka jednjaka

Robert Kardašijan je umro 2003. godine od raka jednjaka u 59. godini, dok se Kris udala za Brusa Dženera, ali ni taj brak nije potrajao. Dobili su dve ćerke - Kajli i Kendal, a onda je pre skoro deceniju Brus odlučio da promeni pol i postao je Kejtlin.

žena, Kim Kardašijan, Brus Džener
foto: Profimedia

Kris Džener je od 2014. u vezi sa 25 godina mlađim glumcem Korijem Gemblom, sa kojim je viđena na "Veniti Fer" žurci nakon dodele Oskara.

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

01:26

SUPRUG JE PRESREĆAN KADA SE PROVOKATIVNO OBUČEM, HOĆE MODERNU ŽENU Didi Džej: Imamo zajedničku karticu, NE PITAM GA KADA KUPUJEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track