ŠOK POSLE ZVEZDINE UTAKMICE: Teodosić u naručju nosi ćerku, Jelisavete Orašanin nigde na vidiku (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

da li je moguće?

ŠOK POSLE ZVEZDINE UTAKMICE: Teodosić u naručju nosi ćerku, Jelisavete Orašanin nigde na vidiku (FOTO)

Pop kultura -

Utakmica 30. kola Evrolige u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Panatinaikos se završila, crveno-beli su izgubili, a to se desilo i sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Crvena Zvezda, Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić

Naime, po završteku utakmice, ćerka Petra je završila u naručju oca Miloša Teodosića, a glumice nigde nije bilo. Kako kaže naš izvor sa lica mesta, ona je odmah napustila Arenu.

Crvena Zvezda, Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić

Svi su očekivali dolazak Jelisavete Orašanin koja je u jeku medijske pažnje zbog navodnog razvoda od plejmejkera ekipe sa Malog Kalemegdana, Miloša Teodosića.

Jelisaveta se pojavila na utakmici u društvu ćerke i bila je nasmejana sa isfeniranom kosom na ravno. Svu pažnju je posvetila svojoj devojčici koja nosila dres sa tatinim prezimenom i brojem. Međutim, ona je odmah otišla iz hale po završetku utakmice koju su crveno-beli nažalost izgubili.

Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

Da podsetimo, ovaj par je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog navodnog razvoda. Naime, kako je Kurir pisao do kraha sedmogodišnje bračne zajednice je došlo jer Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Ona je osvojila je publiku ulogom u seriji „Vojna akademija“ , nakon čega je nizala uloge u serijama „Ubice mog oca“, „Žigosani u reketu“ i drugim.

Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

Miloš Teodosić je od 2017. godine igrao za 3 kluba: Los Anđeles Kliperse, Virtus iz Bolonje i sad je u Crvenoj zvezdi.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:17

Jelisaveta stigla u zgradu u kojoj zive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track