OVA ŽENA TVRDI DA SE KEJT I VILIJAM UOPŠTE NE OSEĆAJU DOBRO: Otkriva šta se dešava sa popularnim parom koji ovih dana potresa svet
Foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

prestolonaslednik ne priznaje ovo javno

OVA ŽENA TVRDI DA SE KEJT I VILIJAM UOPŠTE NE OSEĆAJU DOBRO: Otkriva šta se dešava sa popularnim parom koji ovih dana potresa svet

Pop kultura -

Možda i rekordan broj teorija zavere prati Kejt Midlton, poslednja dva meseca. Pojedini kraljevski stručnjaci tvrde da je to i očekivano, ali mnogi i ukazuju na potencijalne posledice. Nema zavničnog odgovora Kensingtonske palate na takve spekulacije, što je je takođe u skladu sa očekivanjima.Stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Kejti Nikol otkriva sada kako princeza i princ od Velsa reaguju na takve priče.

- Znam od izvora s kojima sam razgovarala da su Vilijam i Kejt Midlton bili prilično šokirani i iskreno iznenađeni suludim glasinama koje kruže internetom. Mislim da postoji osećaj frustracije, možda čak i ljutnje, svakako sa Vilijamove strane - rekla je Kejti Nikol za etonline.com.

Kejt Midlton
foto: Parsons Media / Eyevine / Profimedia

Istakla je:

- Mislim da su predlozi, tako "ludi" kao to da je Kejt Midlton imala lošu frizuru koja je trebalo da se promeni ili da je u pitanju estetska operacija koja je pošla po zlu ili ljudi koji nagađaju da je možda u komi, doprineli da princ od Velsa bude frustriran, uzrujan i takođe prilično ljut. Bilo im je teško. Mislim da pokušavaju da ignorišu koliko god mogu. Ali, naravno, oni su par koji je morao da prigrli društvene mreže. Imaju Instagram profil, imaju stotine hiljada pratlaca. Oni sigurno sve to primećuju. Svesni su šta se piše i govori. I mislim da postoji osećaj frustracije šta ne mogu tome da stanu na kraj.

Teško je u potpunosti zaustaviti nagađanja. Međutim, više stručnjaka napominje da bi određeno saopštenje palate ipak umirilo situaciju, zašto ni palata ni dvor ne žele da urade (za sada) nešto slično?

Stanje je malo umirio video koji je nedavno objavio TMZ kao i The Sun, koji prikazuje Kejt i Vlijama u Vindzoru, kako se tvrdi. Ipak, ima onih koji sumnjaju da je zaista prikazan poznati par.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

- Video sa TMZ-a stvarno je trebalo da poništi sve te užasne spekulacije o princezi od Velsa. Njeno zdravlje, njen oporavak, takođe, a jednostavno nisu. Mogli biste da pomislite da video, na kojem se vidi kako hoda prilično brzim korakom, nosi kesu iz prodavnice, izgleda prilično zdravo i srećno i vrlo opušteno razgovara sa svojim suprugom, utišao sve silne spekulacije koje već nedeljama kruže internetom. Ali, neverovatno, mnoge od tih teorija još kruže internetom - poručila je.

Teorije postoje dva meseca koliko je i prošlo od operacije Kejt Midlton koja kod kuće radi na važnom projektu. Čeka se njen povratak dužnostima, koji će se desiti do Uskrsa ili posle praznika, kako se najavljuje.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track