NEODLUČNA KEJT MIDLTON: Kažu da je u velikoj dilemi jer ne zna šta da radi, a mnogo se PLAŠI NOVOG SKANDALA!
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

kraljevska dilema

NEODLUČNA KEJT MIDLTON: Kažu da je u velikoj dilemi jer ne zna šta da radi, a mnogo se PLAŠI NOVOG SKANDALA!

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju kraljevsku dilemu.

Nedavno je izvor za britanski Sunday Times rekao da princ i princeza planiraju da objave rođendansku čestitku za svog sina, princa Luisa koji puni šest godina 23. aprila.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Međutim, nakon nedavnih skandala s fotošopiranim slikama, insajder iz palate tvrdi da par još uvek raspravlja o tome ko bi trebao da bude fotograf malog Luisa povodom rođendana. U slučaju da princeza fotografiše i objavi fotografiju, veruje se da bi to privuklo negativnu pažnju.

Stručnjaci: Toerije zavjere će se ionako nastaviti

"Moj predlog bi bio ili da Kejt snimi fotografiju i ne retušira je, ili da Kejt snimi i unapred objasni kako i zašto je promenila fotografiju, ili da to snimi profesionalni fotograf i sve objasni", rekao je za Fox News Kristofer Andersen, američki novinar i autor knjiga o kralju Čarlsu i princezi Dajani.

"Mislim, zar će to zaista biti važno? Teorije zavere će se ionako nastaviti", dodao je.

Drugi stručnjak rekao je za Sky News: "Naravno da je neizbežno da će se teoretičari zavere vratiti tvrdnji da su videli ovaj ili onaj nedostatak na slici. Ali mislim da bi iskreno bilo bolje vratiti taj nivo normalnosti i vratiti onaj odnos koji Kejt ima sa svojim obožavaocima, ali i sa svojom decom."

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

Haos oko fotografije

Kejt svake godine za rođendane svoje djece objavljuje njihove portrete, ali kao što i vrapci na grani znaju, ona je nedavno imala skandal sa fotografijom povodom Dana majke na kojoj su ona, prinčevi Luis i Džordž i princeza Šarlot. Fanovi su odmah primetili mnoštvo neobičnosti na fotografiji.

Zatim se oglasila i sama princeza i priznala da je ona sređivala fotografiju koju je snimio princ Vilijam.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem s editovanjem. Želim da se izvinim zbog ikakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki. , pisalo je u poruci koju je objavila, ali se onda haos nastavio i još uvek se nije završio...

(Kurir.rs/Index/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track