"PA NIJE MI SUPRUG MIRAN..." Evo kako je Jelisaveta Orašanin pričala o Milošu Teodosiću, dok sad svi bruje o njihovom RAZVODU
Foto: Petar Aleksić

da, da

"PA NIJE MI SUPRUG MIRAN..." Evo kako je Jelisaveta Orašanin pričala o Milošu Teodosiću, dok sad svi bruje o njihovom RAZVODU

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin, u jeku priča o razvodu od supruga košarkaša Miloša Teodosića, bodrila ga je na utakmici sa ćerkom Petrom.

Jelisaveta Orašanin
foto: Starsport

Jelisaveta Orašanin često sa tribina bodrila supruga sa mezimicom Petrom, za koju je ranije rekla da je povukla na nju temperament.

- Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti. (smeh) - rekla je ranije Jelisaveta.

Na pitanje da li hoće da kaže da je sin Bogdan miran na tatu, glumica je tada odgovorila:

Crvena Zvezda, Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić

- Pa nije ni suprug miran. (smeh) Ali videćemo još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli.

Kada ljudi gledaju poznate ličnosti, stiče se utisak da vi živite bajkovito. Da tu nema stresa... Ali i vi radite, suprug ima naporne treninge. Deca su mala. Kako sve uspevate da organizujete?

- Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila.

Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, kako se danima unazad piše o njihovom razvodu, košarkaš je prvi put reagovao na novinske natpise,.

Naime, on je pričao o utakmici, a kada je usledilo pitanje o Jelisaveti i njihovom razvodu, Teodosić je samo uzdahnuo, okrenuo se i otišao.

- To je utakmica koja njima baš treba, ali mi u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, pa tako i u tu. Zagorčavamo život nekom od tih ekipa - rekao je on.

Miloš Teodosić
foto: Petar Aleksić, EPA Andrej Cukic

- Večeras vas je bodrila i supruga, da li je to odgovor na sve natpise? - glasilo je pitanje, na šta je Miloš kratko rekao "Uff", a zatim se okrenuo bez ikakvog odgovora.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:17

Jelisaveta stigla u zgradu u kojoj zive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track