KAKO JE TO KAMILA NAZVALA VILIJAMOVOG SINA?! Izustila nešto zbog čega svi smatraju da bi je Dajana SRAVNILA SA ZEMLJOM da je živa
Foto: Henry Nicholls-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

odmah je razapeli

KAKO JE TO KAMILA NAZVALA VILIJAMOVOG SINA?! Izustila nešto zbog čega svi smatraju da bi je Dajana SRAVNILA SA ZEMLJOM da je živa

Pop kultura -

Kraljica supruga Kamila posetila je pre nekoliko dana Ostrvo Men, britanski krunski posed u Irskom moru, između Velike Britanije i Irske, posebnim povodom.

Daglas, najveći trgovinski i industrijski centar ovog ostrva, naime, dobio je status grada, a kraljica je u ime svog supruga kralja Čarlsa III uručila Gradskom veću pismom tim povodom.

Ona je istakla da je njenom suprugu žao što nije mogao lično da prisustvuje događaju, budući da se trenutno leči nakon što mu je dijagnostikovan rak.

kraljica Kamila
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kamila je ćaskala s građanima u odličnom raspoloženju, iako je senku na ovaj dan pomalo bacio broš za koji kažu da je bio tajna poruka.

Ona je tada razgovarala s Rejčel Hjuz, koja je povela svoje novorođene blizance da upoznaju kraljicu, a jedan od dečaka zove se Lui – baš kao i princ Lui od Velsa, sin princa Vilijama i Kejt Midlton.

Ja imam unuka Luija... S njim baš ima posla – rekla je sa osmehom ona.

princ Luis
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Odmah su se na društvenim mrežama pojavili komentari da nije u redu da Kamila, kao maćeha princa Vilijama i žena s kojom je Čarls varao njegovu majku Dajanu, naziva njegovu decu svojim unucima.

"Šta ona zamišlja?", "Kako porodica ovo dopušta?", "Princeza Dajana se prevrće u grobu"... neki su od komentara fanova pokojne princeze od Velsa.

princeza Dajana
foto: Anwar Hussein / PA Images / Profimedia

Međutim, sada su se pojavile tvrdnje da ona navodno uopšte nije mislila na princa Luija već na svog unuka.

Bakingemska palata je razjasnila da je kraljica mislila na svog unuka Luija Loupsa – napominje britanski magazin Hello.

Kralica Kamila majka je dvoje dece, koje je dobila u braku s Endruom Parkerom Boulsom. Njen sin Tom Parker Bouls ima sina Fredija (14) i ćerku Lolu (16), koje je dobio u braku sa Sarom Parker Bouls, dok Kamilina ćerka Lora Loups iz braka s Harijem Loupsom ima blizance Luija i Gasa (14) i ćerku Elajzu (16).

Tom Parker Bouls, Kamila Parker Bouls
foto: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Suprugu kralja Čarlsa na događajima koji okupljaju britansku kraljevsku porodicu često viđamo u društvu Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, i pored njihove dece Džordža, Šarlot i Luija. Sam Vilijam imao je ranije prilično komplikovan odnos maćehom, a još uvek se prepričava njihov prvi susret posle kog je Kamila rekla da joj "treba piće".

Danas oni deluju kao da nemaju nikakve probleme u komunikaciji, dok princ Hari maćehu opisuje kao "opasnu ženu".

(Kurir.rs / Glossy / T.B.)

Bonus video:

01:41

I DALJE JE KRALJICA PODIJUMA! Slađa komentarisla nastup plesača, a onda izašla na binu i OBJASNILA KAO SE TO RADI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track