ČARLS I KAMILA BDILI NAD POSTELJOM PRINCEZE KOJA IMA KANCER: Kralj se i sam bori s RAKOM PROSTATE, ali se brine o bolesnoj SNAJKI
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

posetili je

ČARLS I KAMILA BDILI NAD POSTELJOM PRINCEZE KOJA IMA KANCER: Kralj se i sam bori s RAKOM PROSTATE, ali se brine o bolesnoj SNAJKI

Pop kultura -

Kralj i kraljica, koji su večeras rekli da su "tako ponosni" na Kejt, svratili su do njenog kreveta u londonskoj klinici 26. januara, dok se i sam kralj Čarls lečio od raka prostate.

To je bio 11. dan dvonedeljnog boravka u bolnici za princezu od Velsa Kejt Midlton (42), koja je večeras otkrila da joj je dijagnostikovan rak. U vreme kada je Čarls dolazio na lečenje prostate, svratio je do odeljenja svoje snahe u pratnji Kamile.

Lekari koji su ga lečili otkrili su da ima rak, što je kralj objavio 5. februara. Čarls je večeras odao počast svojoj snaji za njenu hrabru video-poruku, koja otkriva njenu sopstvenu dijagnozu raka.

Kralj Čarls ponosan na Kejt Midlton

U saopštenju Bakingemske palate navodi se: „Njegovo veličanstvo je tako ponosno na Ketrin, zbog njene hrabrosti u govoru kao što je ona govorila“.

„Posle njihovog zajedničkog boravka u bolnici, kralj je „ostao u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom tokom proteklih nedelja“.

Kralj i kraljica nasta viće da pružaju ljubav i podršku celoj porodici kroz ovo teško vreme. Njihove reči usledile su nakon što je Kejt objavila video-poruku snimljenu u sredu u Vindzoru, u kojoj je rekla: „U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislila da moje stanje nije kancerogeni.

kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Operacija upešna, ali je rak prisutan

Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan.

„Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da ovo procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena", rekla je Kejt.

Video je objavljen na dan kada je troje dece Vilijamove i Kejt započelo uskršnji školski raspust.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track