SLAVNA GLUMICA ZAŽALILA ZBOG ISMEVANJA KEJT MIDLTON! Uputila izvinjenje nakon saznanja da princeza ima rak: "Užasnuta sam!" (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

SLAVNA GLUMICA ZAŽALILA ZBOG ISMEVANJA KEJT MIDLTON! Uputila izvinjenje nakon saznanja da princeza ima rak: "Užasnuta sam!" (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Blejk Lajvli se iskreno izvinila zbog grube šale na račun Kejt Midlton nekoliko dana pre nego što je princeza objavila da ima rak.

Glumicu (36) su fanovi napali nakon što je 13. marta pokušala da se okoristi celom situacijom oko fotošopirane fotografije Kejt Midlton i dece za Dan majki ne bi li promovisala svoj brend pića.

Kejt Midlton, Blejk Lajvli
foto: Printscreen/Instagram

"Baš sam uzbuđena što mogu da podelim ovu novu fotografiju koju sam upravo danas snimla da najavim naša 4 nova @bettibuzz & @bettibooze proizvoda! Sada znate zašto sam bila MIA (missing in action - nestala u akciji, vojni termin koji se koristi figurativno ili bukvalno, op.prev.)", napisala je glumica.

Kejt Midlton, Blejk Lajvli
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je Midltonova u petak objavila potresne vesti o dijagnozi kancera, Lajvli se oglasila na Instagramu.

"Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osećam da to moram da priznam. Napisala sam glupost oko celog ludila "fotošop ispale" i, uh, čoveče, ta objava me je danas užasnula. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvek."

Kejt Midlton, Blejk Lajvli
foto: Printscreen/Instagram

Obožavaoci su rekli Lajvli da bi trebalo da se "stidi" i optužili je za licemerje kada je skrivala imena i pol svoje dece dok se "rugala" Kejt da želi privatnost. Glumičin originalni post sa instagrama je uklonjen, ali ona nije jedina poznata ličnost koja je iskoristila celo ludilo oko kraljevske porodice. Osim bilo je još onih koji su se grubo šalili o Kejtinom odsustvu - od Kim Kardašijan, Endija Koena pa do Džona Olivera.

Od objava na Instagramu do loših skečeva iz noćnih tok šou programa, oni su doveli u sumnju da li je to zaista princeza primećena sa princom Vilijamom u radnji na farmi, i u šali su je uporedili sa 'Vikendu sa Bernijem'.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Niko - osim Blejk - nije povukao svoje komentare od Kejtinog tužnog saopštenja.

Obožavaoci su kritikovali Kardašijanovu zbog objave na Instagramu 'na putu da pronađem Kejt' - nekoliko dana pre nego što je princeza objavila da se bori sa rakom.

Kardašijan (43) je u nedelju podelila fotografije kako pozira pored svog sportskog automobila dok je razmatrala spekulacije o tome gde se princeza od Velsa nalazi - ali je objava naišla na lavinu kritika nakon što je Midltonova otkrila njenu dijagnozu u petak.

Kejt Midlton, Kim Kardašijan
foto: AP Scott Garfitt, EPA Nina Prommer

Pobesneli pratioci su preplavili odeljak za komentare, pišući: "Trebalo bi da skineš ovo!", "Kejt Midlton ima rak Kim" i "Ona se leči od raka… ovo nije dobro prošlo".

Drugi su napisali: "Zauzeta lečenjem raka koji joj je dijagnostikovan"; "Skinuo bih ovo i izvinio se, ona ima rak"; 'skidaj svoj je**** post o Kejt!' - pre nego što je Kardašijan nazvaoi 'zmijom'.

U međuvremenu, Kim Kardašijan se nije oglašavala...

(Kurir.rs/DailyMail/T.J.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track