TEORIJE ZAVERE O VILIJAMU OPSEDAJU MREŽE: Kejt Midlton objavila da ima rak, a svi se pitaju zašto princ od Velsa nije na snimku
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

uh!

TEORIJE ZAVERE O VILIJAMU OPSEDAJU MREŽE: Kejt Midlton objavila da ima rak, a svi se pitaju zašto princ od Velsa nije na snimku

Pop kultura -

Teorije zavere često mogu proizaći iz spekulacija i dezinformacija. Kako se cela porodica nije oglašavala povodom Kejt Midlton, a kada jesu to je izazvalo još veće sumnje naroda, svi se pitaju gde je Vilijam u videu?

Evo nekoliko spekulativnih teorija zavere o tome zašto princ Vilijam možda nije u videu sa Kejt Midlton.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Neki veruju da postoji neslaganje ili spor unutar kraljevske porodice, što dovodi do odsustva princa Vilijama sa video snimka na kom je Kejt objavila da ima rak. Ovo da varira od ličnih sukoba do neslaganja oko javnih nastupa ili odgovornosti, međutim, i dalje se raspravlja da li se oni zapravo razvode usred svega ovoga, ili ne.

Još jedna teorija sa društvenih mreža se vrti oko potencijalnih zdravstvenih problema princa Vilijama, međutim ubrzo je zatrpana lepim željama i podršci princu tokom ovog teškog perioda.

Mnogi su na strani Vilijama. Pišu da mu sigurno nije lako u životu zbog toga što mu je majka tragično stradala, sa bratom ne razgovara, kraljica, njegova baka je takođe umrla skoro, i u isto vreme mu i otac i žena imaju rak.

"Princ Vilijam je sve vreme podržavao svoju ženu. Ne mora da bude performativan pred kamerom da bi bilo šta dokazao", napisali su na Tviteru.

"Ne mogu da verujem kroz šta princ Vilijam prolazi, čime se privatno bavi: sa ocem i svojom ženom. Ipak, pokazao je tako smirenost, takvu istrajnost i tako dobru narav dok se oni koje voli bore između života i smrti. Zadivljena sam vrstom dostojanstva i smirenosti koju pokazuje pod takvim pritiskom", dodala je još jedna komentatorka.

"Kejt i Vilijam su prava stvar"

Na Tvitetu je i ovaj komentar privukao dosta pažnje i svi su napisali da se slažu sa korisnikom: "Princ Vilijam je prošao kroz pakao. Njegova žena ima rak, njegov tata ima rak, a on ima troje male dece. Internet ga je optužio za prevaru, ubistvo i zlostavljanje. Vreme je za mnoge od vas da se dugo pogledaju u ogledalo".

Milioni ljudi obožavaju ovaj kraljevski par i to se na Tviteru i videlo.

"Princeza od Velsa, princeza Kejt i princ Vilijam su prava stvar. Delovi američkih medija pokušali su da šire laži i dezinformacije o Vilijamu i Ketrin, ali nisu uspeli. Milioni nas ih vole i veruju vam. Očigledno ih obožavam", dodala je obožavateljka.

U moru poruka podrške i hvale, provuče se i koji negativan komentar o porodici. Naime, neki smatraju da je princ Vilijam oličenje zla, a evo i komentara o tome:

"Nisam iznenađen što princ Vilijam nije bio uz Kejt Midlton kada je danas objavila da ima rak. Uvek sam govorio da je Villiam gori. Apsolutno najgore. U to verujem i danas."

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track