ZAŠTO JE KEJT MIDLTON BAŠ JUČE OBJAVILA DA IMA RAK? Razlog je više nego POTRESAN i ima veze sa njeno troje dece
Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

tuga ogromna

ZAŠTO JE KEJT MIDLTON BAŠ JUČE OBJAVILA DA IMA RAK? Razlog je više nego POTRESAN i ima veze sa njeno troje dece

Pop kultura -

Nakon što se Kejt Midlton juče oglasila i saoptila da boluje od kancera, šok i neverica u svetskoj javnosti. Mnogi su istupili javno da podrže princezu od Velsa, koja je pre dva meseca operisana na privatnoj londonskoj klinici.

Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Jeff Moore / PA Images / Profimedia

Tumači se sada da nije slučajno što je baš juče objavila dijagnozu. Kejt i njen suprug princ od Velsa na prvo mesto stavljaju dobrobit svoje dece, Šarlot, Džordža i Luja, i čine sve da umire mališane, kako bi princeza i prinčevi što lakše podneli borbu svoje mame sa opakom bolešću.

Upravo bi takav prioritet, stavljanje dece na prvo mesto, moglo da ima veze sa datumom oglašavanja Kejt Midlton, kojoj je rak dijagnostikovan u 42. godini pa je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji.

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj koji pohađaju školu Lambruk u Braknelu od juče su na raspustu zbog zbog uskršnjih praznika i narednih nekoliko nedelja biće kod kuće sa roditeljima.

Kejt Midlton, prestižna bolnica, London
foto: Pete Titmuss / Alamy / Profimedia

Objava Kejt Midlton na prvi dan uskršnjih praznika možda je bila temprirana brigom da se njena deca ne sretnu odmah sa pitanjima vršnjaka o njenoj bolesti, nakon što je saopštenje podeljeno sa javnošću, navodi Daily mail.

U izuzetno emotivnoj objavi, snimljenoj u sredu u Vindzoru, Kejt Midlton je saopštila da je dijagnoza bila veliki šok i da su ona i Vilijam činili sve što mogu da sve protekne najbolje moguće za njihovu decu.

Kejt sedeći na klupi okružena narcicima i ostalim prolećnim cvećem, rekla je: "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luju na način koji je adekvatan za njih i da ih uverimo da ću biti dobro.

Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svomm umu, telu i duhu. Imati Vilijama uz sebe takođe je veliki izvor utehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači", istakla je princeza od Velsa.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Iz Kensingtonske palate poručili su da neće objavljivati pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadijumu kancer pa su zamolili ljude da ne nagađaju.

Kejt Midlton je 16. januara imala tešku operaciju abdomena u Londonu, nije saopšten uzrok te hiruške procedure. Palata se tim povodom oglasila dan kasnije ističući da će oporavak princeze trajati dva do tri meseca. Bilo je bezbroj pretpostavki o tome šta se dešava sa suprugom princa Vilijama. Najavljivalo se će se vratitio dužnosti do Uskrsa ili nakon praznika, a onda je usledilo saopštenje da boluje od kancera.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track