OVO JE POSEBNA VEZA KEJT MIDLTON I KRALJA ČARLSA: Ona je za njega ĆERKA KOJU NIKAD NIJE IMAO! Evo koji mu je nadimak dala
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia

pogledajte

OVO JE POSEBNA VEZA KEJT MIDLTON I KRALJA ČARLSA: Ona je za njega ĆERKA KOJU NIKAD NIJE IMAO! Evo koji mu je nadimak dala

Pop kultura -

Britanska kraljevska porodica suočava se sa teškim momentima. Kejt Midlton i kralj Čarls boluju od kancera. Vest o dijagnozi kralja saopštena je početkom februara, dok je princeza od Velsa juče saopštila novosti o svom zdravstvenom stanju. Dva istaknuta člana britanske dinastije su veoma bliska i spaja ih pravo prijateljstvo što će dočarati i ovi detalji.

Kejt Midlton i kralj Čarls imali su operacije u istoj londonskoj bolnici, sa nekoliko dana razmaka, u januaru ove godine. Princeza se podvrgla teškoj hiruškoj proceduri abdomena, a monarh operaciji zbog benignog povećanja prostate. Kasnije je ustanovljeno da boluje od raka.

Čarls je u jučerašnjem saopštenju istakao da je ponosan na Kejt što je javno pričala o bolesti. "Nakon njihovog zajedničkog boravka u bolnici, Njegovo Kraljevsko Visočanstvo ostalo je u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snajom tokom poslednjih nekoliko nedelja", dodaje se u saopštenju i navodi da će kralj i kraljica nastaviti da pružaju svoju ljubav i podršku celoj porodici u ovom teškom trenutku.

kralj Čarls
foto: PA / PA Images / Profimedia

Dočekao ju je raširenih ruku

Kejt i Vilijam počeli su vezu dok su bili studenti na Univerzitetu Sent Endrjuz u Škotskoj. Čini se da i u tim danima pre veridbe 2010. Čarls raširenih ruku dočekao Kejt u porodici.

Kejt je u intervjuu povodom veridbe rekla da je Čarls veoma predusretljiv i "vrlo prijateljski raspoložen". Priznala je da je bila nervozna što će upoznati svog budućeg svekra, ali je dodala: "Nije moglo da bude lakše, zaista".

Ćerka koju nije imao

Kejt i Vilijam venčali su se 2011. u Londonu. Čarls je na prijemu u Palati održao govor kojim je mnoge rasplakao.

Kako piše Hello!, on je rekao da je Kejt ćerka koju nije imao: "Srećno smo što je imamo", potom je paru poželeo srećan zajednički život.

Privatne šale

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je za Express: "Naklonost koju Kejt očigledno oseća prema svom svekru mogla bi da bude jedna velika zajednička spona koju deli sa Kamilom".

Princeza od Velsa čije se emotivno obraćanje uveliko komentariše i kralj često umeju da zbijaju šale, kada su zajedno, što dodatno ukazuju da su veoma bliski.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Kejt je doprinela i da se reše određene nesuglasice između Čarlsa i Vilijama a tome je doprinela njena organizacija rođendanskog portreta kralja za njegov 70. rođendan, 2018. Na toj slici su i monarh (u to vreme princ od Velsa), Kamila, Čarls, Džordž i Šarlot, piše Mirror.

Princeza je tada fotografisala Vilijama i Čarlsa, koji je naslonio glavu na rame svog sina.

Poseban nadimak i uteha u važnom momentu

Čarls koji je posetio Kejt dok je bila u bolnici, jeste ponosan deda petoro unučadi (Megan Markl i princ Hari imaju dvoje dece). "Voleo bih da ima više vremena za decu, da se, znate, igra s unucima. Kad je sa njima, on je briljantan, ali potreban nam je što je više moguće", rekao je Vilijam jednom prilikom.

Nakon sahrane Čarlsovog oca princa Filipa 2021. Kejt je tešila kralja, stavila mu je ruku na rame i poljubila u obraz. Njihov odnos je zaista poput odnosa oca i ćerke.

Kejt koja je sa Vilijamom dobila ćerku Šarlot i sinove Džordža i Luja, ima poseban nadimak za Čarla, zove ga "deka", kako je čitač s usana otkrio posmatrajući dvor na samitu G7 u Kornvolu 2021. godine.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track