ZAŠTO JE KEJT MIDLTON SAMA NA SNIMKU U KOM JE REKLA DA IMA RAK: Ovo je razlog zašto je princeza INSISTIRALA da muž ne bude uz nju
Foto: Printscreen/Instagram

video

ZAŠTO JE KEJT MIDLTON SAMA NA SNIMKU U KOM JE REKLA DA IMA RAK: Ovo je razlog zašto je princeza INSISTIRALA da muž ne bude uz nju

Pop kultura -

Kejt Midlton u petak 22. marta u video poruci otkrila je da boluje od raka i da je trenutno na prevetivnoj hemotarapiji. Na kratkom u kome se obratila princeza od Velsa u kadru je sama. Neki su se zapitali - zašto u obraćanju nije bila zajedno sa suprgom.

Kejt Midlton je u svom prvom obraćanju posle abodminalne operacije šokirala javnost informacijom da boluje od raka, a odluku da to saopšti sama donela je jer je u pitanju njeno zdravlje.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Mnogi su spekulisali zašto se princ Vilijam ne nalazi pored nje na snimku, ali je izvor iz palate naveo da je "ona tako sama htela".

"To je poruka princeze o njenom zdravlju, htela je sama da prenese svoju poruku", rekao je izvor iz palate za People.

Insajder kaže da je princeza Kejt jasno dala do znanja da ju je suprug "sve vreme podržavao".

Čak ga je tokom snimanja poruke nekoliko puta spomenula u svom govoru.

"Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo u trenutku priče o raku, već od početka godine. Sada je više nego ikad usredsređen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena", rekao je izvor.

Navodi se i da je trebalo dosta vremena da se oboje saberu i oporave od vesti koje nisu nimalo lake za shvatanje. Takođe, veliki zadatak je bio reći njihovoj deci šokantnu vest.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track