TEYA DORA UPOZNALA BEJBI LAZANJU! Evo kako je protekao susret "ljutih" protivnika, a uporedili su ih sa ovim evrovizijskim facama
Foto: Kurir Televizija

kul

TEYA DORA UPOZNALA BEJBI LAZANJU! Evo kako je protekao susret "ljutih" protivnika, a uporedili su ih sa ovim evrovizijskim facama

Pop kultura -

Naša predstavnica na 68. Evroviziji je otputovala u Madrid gde je nastupila u okviru predevrovzijskih aktivnosti. Ona je tom prilikom upoznala i hrvatskog predstavnika, Bejbi Lazanju odnosno Marka Purišića.

Teya Dora je objavila fotografiju sa njim i može se videti da su uživali u susretu, što su potvrdili njeni storiji na kojima se zabavljala sa Lazanjom u španskoj prestonici.

Ono što je zanimljivo je i to što je na instagram stranici Eurovision news objavljena fotografija Teya Dore i Bejbi Lazanje, a odmah ispod fotografija aktuelne pobenice Lorin i finskog predstavnika Kaarije koji se takođe dobro kotirao jer je bio drugi po broju osvojenih glasova na prošlogodišnjoj Evroviziji.

Oni su u opisu napisali - "uradili su to" misleći na skoro identične poze koje su zauzeli svi umetnici, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Trenutno je na sajtu eurovisionworld na listi za pobedu i dalje Bejbi lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim", dok je naša Teya Dora sa pesmom "Ramonda" na 18. mestu.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

03:02

IZVINITE AUSTRALIJANCI, TEYA DORA IMA BOLJU PESMU I SPOT! Voditelj PZE uporedio predstavnike dve države na Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track