"MOLIM TE, NEMOJ DA ME UDARIŠ" Majk Tajson uhvatio ženu NA GOMILI s Bredom Pitom, a onda je nastala TEŠKA DRAMA
Foto: AP Michel Euler, AP Willy Sanjuan

BOKSER IZNEO U MEMOARIMA

"MOLIM TE, NEMOJ DA ME UDARIŠ" Majk Tajson uhvatio ženu NA GOMILI s Bredom Pitom, a onda je nastala TEŠKA DRAMA

Pop kultura -

Majk Tajson tvrdi da je svoju bivšu ženu, Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989, zatekao u krevetu s glumcem Bredom Pitom. To je napisao u svojim memoarima "Undisputed Truth" iz 2013, što je Givens negirala. Slučaj se dogodio u vreme kad je bokser vodio brakorazvodnu parnicu s Robin.

Robin Givens
Robin Givensfoto: Profimedia

Dan kada je trebalo da Tajson potpiše papire za razvod od Givens, predomislio se i otišao do nje kako bi je poslednji put posetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i video je u autu s Bredom, a kasnije ih je zatekao zajedno u spavaćoj sobi. Majk tvrdi da ga je glumac molio: "Stari, nemoj da me udariš, nemoj da me udariš."

Majk Tajson
Majk Tajsonfoto: Printscreen

Bio je jako ljut na Pita

"Trebalo je da mu vidite izraz lica kad me ugledao. Izgledao je kao da živi poslednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo naduvan", napisao je Tajson. U emisiji "In Depth" s Grejemom Bensindžerom, Tajson je rekao da je bio jako ljut na Pita. "Trebalo je da se razvedem, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bismo vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije".

Bred Pit
Bred Pitfoto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Givens je rekla voditelju Endiju Koenu u emisiji "Bravo Watch Happens Live" da neke bokserove tvrdnje nisu tačne. "Onaj deo o zaustavljanju na prilazu je istinit. Nisam čitala Majkovu knjigu, ali mi je rečeno da je napisao da nas je uhvatio u krevetu, što se nikada nije dogodilo". Objasnila je da su ona i Bred bili zajedno u autu jer su se vraćali s nekog događaja. Pit nikada nije komentarisao te tvrdnje.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track