"DA SAM BAR DRŽAO JEZIK ZA ZUBIMA" Slavni voditelj se javno obratio kejt Midlton i o njegovim rečima bruji ceo svet
Foto: Profimedia

POSTIDEO SE

"DA SAM BAR DRŽAO JEZIK ZA ZUBIMA" Slavni voditelj se javno obratio kejt Midlton i o njegovim rečima bruji ceo svet

Pop kultura -

Televizijski voditelj Endi Koen se postideo svojih komentara upućenih Kejt Midlton sada kada zna da boluje od raka, te je zbog toga odlučio da joj se izvini u svojoj emisiji "SiriusXM", poželevši joj brzo ozdravljenje.

Endi se našao na meti kritika prošlog meseca nakon što je u podkastu "Daddy Diaries" podelio svoje mišljenje o glasinama koje su kružile o Kejt.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tvrdio je da se na fotografiji princa Vilijama i Kejt Midlton ne nalazi Kejt, već njena dvojnica.

"To nije Kejt…", rekao je tada, a tokom epizode njegove radio-emisije "SiriusXM", izjavilo je da bi voleo da to nije rekao.

Endi Koen
Endi Koenfoto: Cindy Barrymore / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Samo želim da kažem da sam slomljen zbog vesti o princezi Kejt. Mislim da me neko na Sky News-u nazvao ludakom i bio je u pravu. Voleo bih da sam držao jezik za zubima", priznao je.

Zbog izjave ga osudila koleginica

Endi je objasnio da mu je trebalo vremena za izvinjenje jer je njegova radio-emisija bila na pauzi, te je dodao da se svi u emisiji mole za nju, kao i kralj Čarls, koji je nedeljama pre nje otkrio da boluje od raka.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Američka dizajnerka i televizijska ličnost Lija Maksvini ostala je zgrožena Endijevom izjavom, te ga je na svom Instagramu nazvala okrutnim, rekavši kako se nada da će se izviniti Kejt zbog svojih riječi.

"Endi Koen uživa u okrutnosti prema ženama, a Kejt Midlton nije izuzetak. Nadam se da će Endi, nakon što je Kejt primorana da javno progovori o svojoj dijagnozi raka, skupi pristojnost i zviniti joj se. Ljudi koji imaju moć treba da budu primer."

Podsetimo, Kejt je javno otkrila da ima rak koji je otkriven na pregledu nakon operacije abdomena, a njeno odsustvo iz javnosti mnogima je dalo povoda za razne spekulacije o tome gde bi to ona mogla biti.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track