PRVO OGLAŠAVANJE OZLOGLAŠENOG REPERA NAKON STRAVIČNIH OPTUŽBI: Tereti se za gnusna dela, a evo šta je sad poručio (FOTO)
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PROVEO USKRS SA ĆERKOM

PRVO OGLAŠAVANJE OZLOGLAŠENOG REPERA NAKON STRAVIČNIH OPTUŽBI: Tereti se za gnusna dela, a evo šta je sad poručio (FOTO)

Pop kultura -

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, nedavno je optužen da je učestovao u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Federalni agenti su prošle nedelje otvorili istragu te pretresli dva njegova imanja. Reper tada nije bio niti na jednom od ta dva imanja, ali su agenti priveli njegove sinove Džastina i Kinga.

Paf Dedi se sad prvi put oglasio na Instagramu nakon pretresa. Objavio je niz fotografija njegove ćerke Lav, koju je u oktobru 2022. godine dobio s Danom Tran. "Srećan Uskrs od bebe Lav", napisao je.

Reper uz Lav ima još šestoro dece. Njegov sin Kvinsi je bio najstariji sin preminule Kim Porter, Didijeve bivše devojke. Reper je usvojio Kvinsija, a s Kim je dobio još troje dece, Kristijana (King), Džesi i D'Lilu. S drugom partnerkom, Misom Hajlton, ima sina Džastina. Ćerku Čens dobio je sa Sarom Čepmen.

( Kurir.rs / 24sata.hr / T.B. )

Bonus video:

00:08

Reper zabrinuo fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track